Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès

A partir del 15 de maig, la línia que uneix Cunit amb Sant Pere de Ribes perllongarà el recorregut fins al Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l'Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès, de manera que es permetrà enllaçar amb l'Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú i l'Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de RibesLa modificació també suposarà una millora de la connectivitat entre el Garraf i l'Alt Penedès

El Departament de Territori ampliarà, a partir del 15 de maig, el recorregut de la línia d'autobús L1654 fins a Vilafranca del Penedès amb 4 noves parades que permetran la connexió amb el Centre sociosanitari Ricard Fortuny i l'Hospital Comarcal. El servei uneix actualment Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes. Amb el perllongament, l'autobús seguirà el trajecte i s'aturarà al Carrer Carç de Sant Pere de Ribes i a l'Avinguda Garraf, el Carrer Santa Clara i l'Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès.

La línia mantindrà les 5 expedicions d'anada i tornada actuals, però els horaris es modificaran. Les noves sortides des de Cunit seran a les 7:00 h, 10:00 h. 13:00 h, 16:00 h i 19:00 h; i les sortides des de l'Avinguda Pelegrina de Vilafranca del Penedès, a l'Hospital Comarcal, seran a les 8:30 h, 11:30 h, 14:30 h, 17:30 h i 20:30 h.

El nou trajecte suposarà una millora de la connectivitat entre les comarques del Garraf i el Penedès. El nou recorregut enllaçarà l'Hospital de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú, l'Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes, el Centre sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca del Penedès i l'Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès.

El perllongament és una petició de la Taula de Mobilitat del Penedès, l'òrgan encarregat de gestionar i planificar les polítiques de mobilitat al territori, format pel propi Departament de Territori, ajuntaments i consells comarcals, a més d'altres administracions. La definició del trajecte i la millora dels horaris s'ha realitzat amb els consells comarcals del Garraf i l'Alt Penedès, el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf i el Servei Català de la Salut.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10345 {"title":"Territori millora la connexió amb bus dels centres sanitaris del Garraf i l'Alt Penedès","published_date":"2023-04-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10345"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-27/10345-territori-millora-connexio-bus-centres-sanitaris-garraf-alt-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.