Els Mossos d'Esquadra activen un dispositiu de seguretat amb motiu dels concerts de Bruce Springsteen a l'estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona

. Hi participen diferents unitats del Cos que treballaran en un operatiu on també s'activa la Guàrdia Urbana, per garantir la mobilitat a l'entorn de l'estadi, i la seguretat privada de l'esdeveniment que s'encarregarà de fer filtres als accessos al recinte. Compta amb l'activació de la Unitat de Drons per garantir des del cel el desenvolupament del concert durant els accessos i sortides dels assistents. S'estableix un Centre de Coordinació (CECOR) des d'on el cap del dispositiu dirigirà el dispositiu des de l'inici fins els buidatge de l'estadi

La Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra activarà un ampli dispositiu de seguretat per garantir que els concerts que Bruce Springsteen fa aquest divendres i diumenge se celebrin sense incidències atès el gran volum d'espectadors que es preveu que hi assisteixin. El dispositiu policial, que s'activarà a partir de les 16 hores del divendres i del diumenge, compta també amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, que s'encarregarà de gestionar la mobilitat a l'entorn de l'estadi, i de la seguretat privada de l'esdeveniment, que duran a terme els filtres als accessos al recinte.

El dispositiu va encaminat a mantenir la seguretat ciutadana i l'ordre públic davant la gran afluència de persones que es concentraran per seguir els dos únics concerts que el cantant farà a la ciutat de Barcelona per garantir la seguretat a tos els assistents.

Un centre de coordinació per dirigir el dispositiu

El dispositiu preveu la realització de patrullatges dinàmics intensius per l'entorn de l'Anella Olímpica; controls preventius per part de les Unitats de Subsòl i Canina; prevenció d'incidents d'ordre públic als accessos, i manteniment del desenvolupament del concert i sortida del mateix; prevenció de possibles furts i/o robatoris amb força a l'interior de vehicles, i prevenció atenent l'actual Nivell d'Alerta Antiterrorista. Per tot plegat, s'activarà un Centre de Coordinació (CECOR), des d'on el cap del dispositiu amb la resta de membres que hi participen seguiran el desenvolupament de l'espectacle, des de l'inici fins el buidatge de l'estadi.

Per part dels Mossos d'Esquadra participen en el dispositiu, agents de l'Àrea de la Brigada Mòbil, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, de la Unitat Regional de Motos, del Grup Especial d'Intervenció, de l'Àrea Tedax , de la Canina i Subsòl que s'encarregaran directament de garantir la seguretat als entorns. També hi treballaran efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana, del Grup Regional de Delinqüència Urbana, de l'Àrea de Seguretat del Transport Metropolità, de la Unitat d'Informació i de la Unitat Regional de Policia Administrativa. L'objectiu serà mantenir la seguretat ciutadana, evitar problemes d'ordre públic i evitar l'acció de lladres multireincidents que aprofiten les grans aglomeracions per actuar.

L'operatiu compta també amb l'activació de la Unitat de Drons per garantir des del cel el desenvolupament d'aquest esdeveniment. En aplicació de la normativa aerea la ciutat de Barcelona no permet el vol de drons sense les autoritzacions corresponents donat que es una zona sota la influència de l'aeroport del Prat. Per aquest motiu juntament a la situació de risc del vol d'aquest tipus d'aeronaus en zones de gran acumulació de persones, no es permetrà el sobrevol de cap dron particular.


Àrea de Comunicació

Barcelona, 27 d'abril de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10343 {"title":"Els Mossos d'Esquadra activen un dispositiu de seguretat amb motiu dels concerts de Bruce Springsteen a l'estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona","published_date":"2023-04-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10343"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-27/10343-mossos-esquadra-activen-dispositiu-seguretat-motiu-concerts-bruce-springsteen-estadi-olimpic-montjuic-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.