L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica de Sant Feliu de Pallerols

Imagen del artículo L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica de Sant Feliu de Pallerols

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització de les dues parcel·les del futur sector d'activitat econòmica Pla de LLongafollia a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). Aquest sector corregirà la manca de sòl per a activitats industrials existent a la zona evitant així la deslocalització de les empreses existents i diversificant el teixit industrial del municipi.

Les dues parcel·les tenen una superfície, una de 8.483,31 m² sòl i 9.501,31 m² sostre i l'altre de 27.612,31 m² sòl i 27.612,31 m² sostre.

Les empreses interessades en adquirir-ne alguna hauran de presentar la seva sol·licitud per via telemàtica al registre electrònic de la Generalitat de Catalunya fins a les 14.00 hores el dia 22 de maig de 2023. Amb el justificant generat conforme s'ha tramés la sol·licitud, els interessats hauran de presentar al registre de l'Institut Català del Sòl (carrer Còrsega 273, planta baixa, Barcelona), com a màxim fins a les 14.00 hores del dia 23 de maig de 2023, de dilluns a divendres no festius, de 9:00h a 14:00h, un sobre tancat tal i com s'estableix en elDocument d'Informació que regula aquesta comercialització. No seran vàlides les ofertes presentades en altres registres administratius, ni s'admetran les ofertes presentades per correu. Tota la informació al web incasol.gencat.cat.

El sector és prou flexible per facilitar la implantació d'empreses diverses. L'ús principal previst és l'industrial i l'ús compatible terciari però també són admesos altres usos com logística, magatzem, serveis tècnics i mediambientals, tallers de reparació de vehicles, estacions de servei, serveis viaris, restauració, recreatiu, educatiu, sanitari-assistencial, esportiu per a activitats de gimnàs, pàdel, etc., cultural i serveis urbans.

El Pla de Llongafollia té una superfície de 8,31 hectàrees. Són uns terrenys propietat de l'INCASÒL situats, prop del nucli urbà de Sant Feliu de Pallerols i a tocar de la carretera C-63 que duu a Olot. Un total de 3,6 hectàrees es destinaran a sòl per a activitat econòmica i es concentraranen els terrenys anomenats Pla de Llongafollia, mentre que els terrenys de cessió per a equipaments públics i zones verdes es materialitzaran en la part situada a La Plana. És un sector que s'ha planificat tenint molt en compte la integració en el seu entorn, pròxim al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa.


25 d'abril de 2023

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10287 {"title":"L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica de Sant Feliu de Pallerols","published_date":"2023-04-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/56c7ff22-6e52-49a3-8dc8-0d2ff4663ccb.webp","id":"10287"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-25/10287-incasol-inicia-comercialitzacio-nou-sector-activitat-economica-sant-feliu-pallerols https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.