El Memorial Democràtic participarà en un projecte transfronterer d'estudi de l'exili i les identitats entre el 1936 i el 1970

Imagen del artículo El Memorial Democràtic participarà en un projecte transfronterer d'estudi de l'exili i les identitats entre el 1936 i el 1970

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·El Govern signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Carles Pi i Sunyer i la Universitat Toulouse-Capitole vigent fins al 2025

El Govern ha aprovat la signatura d'un nou marc de col·laboració formal entre el Memorial Democràtic, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals i la Universitat Toulouse-Capitole per desenvolupar el projecte "Exiliats, fronteres, identitats: Catalunya, Balears i Occitània (1936-1970)". L'objectiu és promoure la memòria democràtica a Catalunya, mitjançant la recerca d'informació i la difusió del patrimoni democràtic.

Les tres entitats duran a terme el projecte a través de l'organització de jornades d'estudi (11 i 12 de maig de 2023) i de col·loquis relacionats amb la temàtica del projecte, previstos per als anys 2024 i 2025. Per tal de concretar i desenvolupar els compromisos de les parts i fer-ne el seguiment, es constituirà una comissió formada per dues persones representants de cada entitat.

La col·laboració, que tindrà una vigència de dos anys i mig (fins al 30 de desembre de 2023), es podrà prorrogar de mutu acord per dos anys addicionals.La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, subscriurà l'acord com a presidenta del Memorial Democràtic. Per part de la Fundació Carles Pi i Sunyer, signarà el conveni el seu secretari, Guerau Ruiz, mentre que, en nom de la Universitat Toulouse-Capitole, subscriurà el document el president de la institució, Hugues Kenfack.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10284 {"title":"El Memorial Democràtic participarà en un projecte transfronterer d'estudi de l'exili i les identitats entre el 1936 i el 1970","published_date":"2023-04-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2fb338fb-02ec-4324-befe-064c9a4fb39b.webp","id":"10284"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-25/10284-memorial-democratic-participara-projecte-transfronterer-estudi-exili-identitats-1936-1970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.