Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC) celebren dimarts, 25 d'abril, l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC) celebren dimarts, 25 d'abril, l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres.

A l'acte hi assistiran el sotscap de la Comissaria Superior de Coordinació Central,Miguel Àngel Garcia Alvira, el cap de la Comissaria General d'Investigació Criminal ( CGIC), Ramon Chacon i el sotscap de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), Jordi Salvia, entre d'altres comandaments del Cos.

Durant la celebració es lliuraran distincions a representants d'institucions, d'entitats i d'organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi, caldrà que s'acreditin fins avui 24 d'abril a les 21.00h. Es prega la confirmació d'assistència per correu electrònic a l'adreça comunicacio.mossos@gencat.cat.

L'acte començarà a les 11.00h i l'obertura al públic serà a les 10.30 hores. Podran contactar amb membres de l'Àrea de Comunicació a la porta del recinte per tal de facilitar-los l'accés.


Dia: 25/04/2023

Hora: 11.00 hores (L'obertura al públic serà a les 10.45 hores)

Lloc: Auditori Complex Central dels Mossos d'Esquadra


Àrea de Comunicació

Barcelona, 24 d'abril de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10263 {"title":"Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC) celebren dimarts, 25 d'abril, l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres","published_date":"2023-04-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10263"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-24/10263-mossos-esquadra-comissaria-general-investigacio-criminal-cgic-celebren-dimarts-25-abril-acte-commemoratiu-dia-esquadres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.