President Aragonès: "Quin millor dia que el de Sant Jordi per seguir reivindicant la llengua catalana"

Imagen del artículo President Aragonès: Quin millor dia que el de Sant Jordi per seguir reivindicant la llengua catalana

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu ha assegurat que "avui celebrem que som una nació" i s'ha mostrat convençut que la Diada serà "un gran èxit col·lectiu"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest matí que la Diada de Sant Jordi "és un molt bon dia per seguir reivindicant la llengua catalana, el seu ús social, la promoció del català, i donar a la nostra llengua totes les eines que tenen les altres llengües del món". "Quin millor dia que el de Sant Jordi per defensar la llengua catalana!", ha reblat.

En declaracions als mitjans des del Pati de Carruatges del Palau de la Generalitat, el cap de l'Executiu ha desitjat una bona Diada als catalans i les catalanes i haafirmat que "avui celebrem allò que som: una nació; i ho celebrem de la forma més alegre, regalant-nos roses i llibres, símbols de la cultura, de la llengua i de la vida que volem compartir".

El cap del Govern s'ha mostrat convençut que el dia d'avui "serà també un gran èxit, un èxit col·lectiu, nacional, per a tota la gent del món de la cultura, i també per als autors catalans que avui tornaran a tenir l'acompanyament i reconeixement de la nostra societat".

El president Aragonès ha iniciat la Diada de Sant Jordi rebent al Palau de la Generalitat els Gegants de Sant Jordi, així com les Pubilles i Hereus de Catalunya 2022 i els membres de la Junta del Foment de les Tradicions Catalanes. Tot seguit, ha mantingut una trobada amb la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers i el Gremi de Pastisseria de Barcelona. Finalment, el cap de l'Executiu, acompanyat del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha saludat els paradistes de les entitats d'iniciativa social que participen en la venda de roses solidàries que cada any s'instal·len al Pati de Carruatges del Palau de la Generalitat, així com la parada de llibres de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (EADOP). Aquest any hi participen la Fundació Oncollliga, l'Associació Ubuntu, AFATRAC, Arrels Fundació, Horitzó del Berguedà, Fundació Ateneu de Sant Roc i Fundació Catalana Síndrome de Down.

A continuació, Pere Aragonès ha participat en la campanya solidària Sant Jordi en Companyia, que organitza l'associació Amics de la Gent Gran, i ha passejat per les parades del centre de Barcelona.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10252 {"title":"President Aragonès: \"Quin millor dia que el de Sant Jordi per seguir reivindicant la llengua catalana\"","published_date":"2023-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/c361e648-3c00-4724-880a-ab2fd4d00066.webp","id":"10252"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-23/10252-president-aragones-millor-dia-sant-jordi-seguir-reivindicant-llengua-catalana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.