President Aragonès: "Sense el que representa la cultura andalusa a Catalunya no s'entendria la Catalunya d'avui"

Imagen del artículo President Aragonès: Sense el que representa la cultura andalusa a Catalunya no s'entendria la Catalunya d'avui

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu ha assistit a la inauguració de la 50a edició de la Feria de Abril de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu aquesta nit que "Catalunya és diversa i plural", i ha fet notar que "sense el que representa la Feria de Abril i la cultura andalusa a Catalunya, sense tot aquest llegat, no s'entendria la Catalunya d'avui". "És una riquesa que hem de saber cuidar i acompanyar", ha reblat.

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la inauguració de la 50a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, que es podrà visitar fins al pròxim 1 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona. En l'acte han acompanyat el president els consellers d'Educació, d'Interior i de Salut, Josep Gonzàlez-Cambray, Joan Ignasi Elena i Manel Balcells, respectivament, i la consellera de Justícia, Gemma Ubasart.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10245 {"title":"President Aragonès: \"Sense el que representa la cultura andalusa a Catalunya no s'entendria la Catalunya d'avui\"","published_date":"2023-04-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7724aca5-9ef6-425a-8e55-c198f4e1bc5c.webp","id":"10245"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-21/10245-president-aragones-sense-representa-cultura-andalusa-catalunya-entendria-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.