Cicles de concerts de primavera i estiu al Jardí del Palau Robert

Imagen del artículo Cicles de concerts de primavera i estiu  al Jardí del Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Participants: Sra. Eva Pomares, DG de DifusióEnderrock (Sr. Lluís Gendrau)The Project - Guitar BCN - Sonora (Sr. Tito Ramoneda)Flaixbac (Sr. Didier Auzy)Europa FM (Sr. Francesc Robert)Els40 Catalunya (Sr. Sergi Sánchez Hita)RAC105 (Sr. Albert Buscarons)Data: 26 d'abril de 2023.Hora: 10h.Lloc: Jardí del Palau Robert (en cas de mal temps, a l'auditori)Adreça: Pg. de Gràcia, 107, 08008 BarcelonaConfirmacions d'assistència: Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) i Martí Porter (mporter@gencat.cat) tel. 637948341


També hi assistirà una representació dels grups musicals i artistes que participaran als diferents cicles proposats. En el moment de publicar aquesta convocatòria, han confirmat assistència Júlia Colom, Anna Andreu, Pau (Ginestà), Al·lèrgiques al Pol·len, Artur + Carles Conesa (socunbohemio) i Maio

Es lliurarà un dossier de premsa complert als mitjans acreditats.

El Palau Robert desitja contribuir a la difusió i promoció de la música popular catalana i cantada en català. Ja sigui per al pop, el rock, el jazz o la cançó d'autor, el jardí del Palau estarà obert, a partir del 3 de maig i fins al 12 de juliol, acollint tres cicles de concerts: els de celebració dels 30 anys de la revista Enderrock; els de Sonora, una proposta de The Project en el marc del Guitar BCN, i els de ClotildeFest, un cicle ja consolidat que arriba a la 5ª edició amb propostes de les emissores Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105.

En aquest marc, en plena vigència de la campanya Provem-ho en català i la presència de la popular Queta al Jardí, el Palau Robert convida al jovent de Barcelona i d'arreu del país a assistir als concerts de primavera i principis d'estiu proposats.

Com sempre, amb inscripció prèvia i entrada gratuïta.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10239 {"title":"Cicles de concerts de primavera i estiu al Jardí del Palau Robert","published_date":"2023-04-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/613cc040-394e-4952-bdae-7ef790c8cb6b.webp","id":"10239"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-21/10239-cicles-concerts-primavera-estiu-jardi-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.