Bruce Springsteen al Palau Robert

Imagen del artículo Bruce Springsteen al Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Avui s'ha inaugurat l'exposició Bruce Springsteen. Barcelona 1981 al Jardí de Palau Robert. Es podrà visitar fins al 14 de maig, i és d'accés lliure i gratuït. Es tracta d'un recull de fotografies de Francesc Fàbregas sobre el primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona, que va ser, també, el primer que va fer a Catalunya i al conjunt de l'Estat. Comissariada pel propi Fàbregas i dissenyada per Oscar Cusidó, a la mostra gràfica l'acompanyen comentaris de diverses personalitats, que van tenir la sort d'assistir-hi. També un pròleg del periodista musical Jordi Bianciotto.

Al matí, en una visita guiada i comentada per als mitjans, la directora general de Difusió, Eva Pomares, ha volgut incidir en la "relació molt especial que es va donar, des del primer moment, entre el 'Boss' i la ciutat de Barcelona". Aquesta exposició, ha afirmat, "és una excel·lent ocasió per reviure, amb tota l'emoció, aquell concert mític que perdura en les retines 42 anys després".

Francesc Fàbregas, per la seva banda, s'ha congratulat de poder exposar al Palau Robert, "un dels millors espais que tenim a Catalunya", i ha recordat, entre moltes altres anècdotes d'aquella jornada històrica, que pràcticament no recordava el concert en si mateix, per l'enorme concentració i responsabilitat que tenia entre mans. Literalment, ha dit, "em tremolaven les cames".

En el decurs de la inauguració oficial, el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran, també ha posat l'accent en l'idil·li entre Springsteen i Barcelona, quan ha dit que "tothom, fins i tot els que no han anat mai a un concert seu, coneix el seu famós 'Bona nit, Barcelona!'". Així mateix, ha agraït la tasca de Manuel Huerga, i l'interès i curiositat de Springsteen, en explicar-li que a l'estat espanyol, a banda del castellà, existia també el català, el basc o el gallec.

En definitiva, el Jardí del Palau Robert ha acollit un nou acte d'aquesta singular relació amb el músic nord-americà, amb la presència d'un nombrós grup de seguidors del 'Boss', la promesa de moltes visites a l'exposició de Fàbregas i els millors desitjos de cara als propers concerts de l'artista de New Jersey a Barcelona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10226 {"title":"Bruce Springsteen al Palau Robert","published_date":"2023-04-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/bc958e21-fefc-4016-bb9c-59b167f2d6e5.webp","id":"10226"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-20/10226-bruce-springsteen-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.