L'exrector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell, presidirà l'European University Association (EUA) els propers quatre anys

Imagen del artículo L'exrector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell, presidirà l'European University Association (EUA) els propers quatre anys

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·El conseller Nadal es congratula per l'elecció i considera que"reforça el prestigi del sistema universitari de Catalunya i és un reconeixement a la seva qualitat"

Josep Maria Garrell, exrector de la Universitat Ramon Llull (URL), ha estat elegit com a nou president de l'European University Association (EUA), l'associació d'universitats més important d'Europa. Garrell presidirà aquesta prestigiosa institució que agrupa més de 850 institucions i organitzacions d'Educació Superior de 49 països europeus per a un període de quatre anys, fins al 2027.

Per al conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, aquesta elecció "reforça el prestigi del sistema universitari de Catalunya i és un reconeixement a la seva qualitat", i ha felicitat al nou president per aquest "gran èxit".

L'EUA té un paper essencial a l'hora d'influir en les polítiques de la UE en matèria d'educació superior, recerca i innovació. Mitjançant la interacció contínua amb altres organitzacions europees i internacionals, l'EUA s'erigeix com a altaveu de de les universitats europees al món.

Josep Maria Garrell es va presentar el passat mes de març com a candidat a la presidència de l'EUA amb un programa on apostava per una línia de treball continuista amb dosis de "crítica constructiva" respecte a l'etapa anterior. Garrell considera que les universitats han de liderar els canvis profunds que es produiran en els propers 10 anys en el món de l'ensenyament i l'aprenentatge, sobretot pel que fa als processos d'innovació i formació al llarg de la vida.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10220 {"title":"L'exrector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell, presidirà l'European University Association (EUA) els propers quatre anys","published_date":"2023-04-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2a26d607-9b22-4b2c-b46a-e7aedd2abbe8.webp","id":"10220"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-20/10220-exrector-universitat-ramon-llull-josep-maria-garrell-presidira-european-university-association-eua-propers-quatre-anys https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.