El Govern aprova invertir 1,65 milions d'euros a la Barcelona Bridal Fashion Week

Imagen del artículo El Govern aprova invertir 1,65 milions d'euros a la Barcelona Bridal Fashion Week

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Un conveni pluriennal amb Fira de Barcelona impulsarà aquest esdeveniment internacional de moda nupcial

El Govern ha acordat invertir 1.650.000 euros per impulsar la Barcelona Bridal Fashion Week, l'esdeveniment més important en l'àmbit internacional en el món de la moda nupcial, comunió i complements.

L'objectiu és col·laborar amb l'organització, Fira de Barcelona, per a la realització de les desfilades Fashion Shows en el marc de la Barcelona Bridal Fashion Week, i fomentar la promoció de la moda nupcial catalana tant nacionalment com internacionalment.

El Departament d'Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, destinarà un import global d'1.650.000 euros per a les edicions 2023, 2024 i 2025, mitjançant un conveni pluriennal, distribuït en 550.000 euros per a cadascuna de les tres anualitats.

Durant els darrers anys, aquest esdeveniment, celebrat a Fira de Barcelona, ha ajudat a posicionar la ciutat de Barcelona com un referent europeu dins del sector de la moda nupcial i ha facilitat la promoció exterior i la internacionalització de les empreses catalanes de moda.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10197 {"title":"El Govern aprova invertir 1,65 milions d'euros a la Barcelona Bridal Fashion Week","published_date":"2023-04-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36da78f7-74e9-4f1a-8925-c43851b7675a.webp","id":"10197"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-18/10197-govern-aprova-invertir-1-65-milions-euros-barcelona-bridal-fashion-week https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.