El Govern aprova l'adhesió als convenis per implantar el projecte "Aula del Futur"

Imagen del artículo El Govern aprova l'adhesió als convenis per implantar el projecte Aula del Futur

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·El Departament d'Educació, a través de convenis promoguts entre el Ministeri d'Educació i sis empreses tecnològiques, disposarà d'equipament tecnològic destinat a la millora de l'aprenentatge de l'alumnat

El Govern ha aprovat avui l'adhesió als convenis per tal d'implantar el projecte "Aula del Futur". D'aquesta manera, el Departament d'Educació subscriurà acords amb sis empreses especialitzades per tal de disposar d'equipament tecnològic destinat a la millora de l'aprenentatge de l'alumnat.

Els convenis, promoguts pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, tenen per objectiu facilitar, per part de les empreses, el material tecnològic per desenvolupar metodologies didàctiques en el marc del projecte "Aula del Futur". Es tracta d'una iniciativa educativa per tal que els docents puguin, a partir d'espais tecnològics flexibles, promoure canvis metodològics per millorar l'aprenentatge de l'alumnat. La vigència dels convenis és per a quatre anys amb possibilitat de pròrroga de quatre més.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10191 {"title":"El Govern aprova l'adhesió als convenis per implantar el projecte \"Aula del Futur\"","published_date":"2023-04-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/431fd84b-82bd-4a8a-99b6-324a6ea98eb7.webp","id":"10191"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-18/10191-govern-aprova-adhesio-als-convenis-implantar-projecte-aula-futur https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.