Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida en un incendi d'habitatge a Vilassar de Mar (Maresme)

Els Bombers de la Generalitat han treballat a Vilassar de Mar en un incendi d'habitatge al número 10 de la Ronda de Vilassar on ha mort una persona i n'ha resultat ferida una altra.

L'incendi, del qual s'ha rebut l'avís a les 04.58 hores, estava desenvolupat a un dels pisos de la planta baixa de l'edifici on ha cremat totalment una habitació. A l'interior hi havia dues persones que els efectius dels Bombers han evacuat a l'exterior. A una d'elles, un home de 54 anys, el personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) li ha fet sense èxit maniobres de reanimació i, finalment, n'han certificat la mort. L'altra, una dona de 90 anys, ha resultat afectada per fum i ha estat evacuada a l'hospital de Mataró menys greu.

Al lloc, han treballat set dotacions dels Bombers de la Generalitat els quals han pogut donar per controlat l'incendi a les 05.42 hores. Un cop apagat han revisat el pis, que ha quedat afectat totalment per fum i la temperatura, i també la resta d'edifici (de planta baixa més quatre plantes).

El Mossos d'Esquadra, que hi ha desplaçat quatre patrulles, s'ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l'incendi.

En el dispositiu han treballat també efectius de la Policia Local i tres unitats del (SEM).

Cerdanyola del Vallès, 17 d'abril de 2023

10.00 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10171 {"title":"Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida en un incendi d'habitatge a Vilassar de Mar (Maresme)","published_date":"2023-04-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10171"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-17/10171-persona-mort-altra-resultat-ferida-incendi-habitatge-vilassar-mar-maresme https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.