Col·loqui "Dona, fotografia i presó" a la Sala d'Actes del Palau Robert

Imagen del artículo Col·loqui Dona, fotografia i presó a la Sala d'Actes del Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Dilluns 17 d'abril de 2023 a les 18:30 h: col·loqui Dona, fotografia i presó a l'Auditori del Palau RobertTemàtica: el poder de la fotografia com a eina de transformació social en entorns de risc d'exclusió i el paper de les dones en el món de la fotografia professional. Al col·loqui hi participaran les fotògrafes Sandra Balsells, Tanit Plana, Marta Fàbregas, Laura Gálvez-Rhein, i el moderarà Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba


Confirmacions d'assistència de públic: tramesespalaurobert@gencat.cat

Confirmacions de premsa: Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat) 637 948 341

En el marc de l'exposició Dones invisibles a la sala Cotxeres del Palau Robert, que es pot veure fins al 7 de maig, la Fundació Setba organitza un col·loqui entre dones fotògrafes amb el patrocini de Panasonic

Les quatre fotògrafes participants han col·laborat amb Traspassant l'objectiu, un projecte de fotografia per a dones internes en centres penitenciaris de Catalunya, organitzat per la Fundació Setba. Fàbregas és la directora del projecte i qui imparteix el taller de fotografia en les presons, Gálvez-Rhein és la documentalista del procés, i Balsells i Plana són mentores d'internes que volen continuar amb la fotografia.

La temàtica de la xerrada és el poder de la fotografia com a eina de transformació social en entorns de risc d'exclusió i el paper de les dones en el món de la fotografia professional. Les fotògrafes parlaran de la seva experiència a la presó, de casos d'èxit del projecte i de les dificultats que s'han trobat en la seva carrera professional.

L'acte està organitzat per la Fundació Setba i el Palau Robert, i compta amb el patrocini de Panasonic. L'accés és lliure i gratuït, prèvia inscripció a tramesespalaurobert@gencat.cat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10088 {"title":"Col·loqui \"Dona, fotografia i presó\" a la Sala d'Actes del Palau Robert","published_date":"2023-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/72e983ae-fc8e-4325-ba78-0f3485d9ca4d.webp","id":"10088"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-11/10088-col-loqui-dona-fotografia-preso-sala-actes-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.