L'ACA obre la convocatòria dels ajuts per actuacions de manteniment de lleres en zona urbana a tot Catalunya, amb una dotació de més de 5 MEUR

Imagen del artículo L'ACA obre la convocatòria dels ajuts per actuacions de manteniment de lleres en zona urbana a tot Catalunya, amb una dotació de més de 5 MEUR

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els ajuts poden arribar a ser del 100% del cost total de l'actuació i es disposa d'un termini d'un mes per a presentar les sol·licitudsEls treballs que es poden acollir a aquestes subvencions són treballs de retirada de vegetació, erradicació de les espècies invasores, la retirada de sediments, entre d'altresL'objectiu d'aquestes actuacions es concentrarà en reduir el risc d'inundacions en zona urbana

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha obert aquest dilluns la convocatòria d'una línia de subvencions adreçades als ens locals per a l'execució d'actuacions de manteniment i conservació de lleres públiques en trams urbans de tota Catalunya. La dotació total d'aquesta línia d'ajuts és superior als 5 MEUR i els ens locals interessats en acollir-s'hi disposen d'un termini d'un mes per a presentar les sol·licituds.

La tipologia de les actuacions, centrades en reduir els riscos d'inundació en zona urbana, són la retirada de vegetació que pugui obstaculitzar el pas de l'aigua per la seva excessiva densitat, l'erradicació de vegetació invasora, incloent-hi els treballs de replantació amb espècies autòctones, la retirada d'arbres morts o de brancatge excessiu mitjançant poda, la retirada de sediments que puguin reduir la capacitat de desguàs del llit i, finalment, la retirada d'arrossegaments vegetals.

Tot i que la competència en actuacions d'aquest tipus en zona urbana és municipal, l'ACA atorga ajuts per a la seva execució. Així, l'import màxim de la subvenció pot arribar a ser fins el 100% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 75.000 € euros per sol·licitud i 100.000 € euros per municipi.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10075 {"title":"L'ACA obre la convocatòria dels ajuts per actuacions de manteniment de lleres en zona urbana a tot Catalunya, amb una dotació de més de 5 MEUR","published_date":"2023-04-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/332e04de-10f5-4206-b9ac-93120e4c790f.webp","id":"10075"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-06/10075-aca-obre-convocatoria-ajuts-actuacions-manteniment-lleres-zona-urbana-catalunya-dotacio-mes-5-meur https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.