Territori licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles per un valor d'1,6 MEUR

Imagen del artículo Territori licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles per un valor d'1,6 MEUR

Estas imágenes pertenecen a govern.cat


  1. La nova estació s'ubicarà al carrer Joan Maragall i ocuparà una superfície de 1.700 m2
  2. Comptarà amb 4 andanes i un edifici de servei per a les persones usuàries

El Departament ha iniciat la licitació de les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles, per un import d'1,6 MEUR. La nova estació substituirà una de les parades amb què el municipi compta al carrer Joan Maragall i s'emplaçarà a una parcel·la ubicada al mateix carrer, en una superfície de 1.700 m2. Aquesta actuació té com a objectiu millorar la prestació dels serveis d'autobús i la comoditat de les persones usuàries.


El servei de transport públic d'autobusos d'Almacelles cobreix la comunicació amb Lleida i els pobles propers, mitjançant tres línies. A més, el municipi és un punt de comunicació de mig recorregut per diverses línies que arriben a Barcelona, Osca i Saragossa.


La nova estació disposarà d'una platja de 4 andanes pel servei d'estacionament dels autobusos i accés dels passatgers i una àmplia vorera per al moviment i l'espera de les persones usuàries i s'habilitarà un edifici de servei per al passatge, de planta baixa. Gran part de l'espai estarà cobert amb una estructura metàl·lica per a donar confort i protecció a les persones usuàries.


L'obra s'emmarca en un conveni de col·laboració segons el qual la Generalitat impulsa, finança i executa les obres i l'Ajuntament cedeix el terreny necessari i serà l'encarregat de mantenir la instal·lació.  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10070 {"title":"Territori licita les obres de la nova estació d'autobusos d'Almacelles per un valor d'1,6 MEUR","published_date":"2023-04-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ba79fb84-171a-439c-b636-daeac4864936.webp","id":"10070"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-05/10070-territori-licita-obres-nova-estacio-autobusos-almacelles-valor-1-6-meur https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.