'Super Mario Bros' s'estrena en català aquest dimecres

Imagen del artículo 'Super Mario Bros' s'estrena en català aquest dimecres

Estas imágenes pertenecen a govern.cat



Demà, dimecres 5 d'abril, s'estrena 'Super Mario Bros. La pel·lícula' doblada al català. El doblatge i la subtitulació en català d'aquesta pel·lícula té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'any 2022 s'han doblat o subtitulat en català 83 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.


Super Mario Bros. La pel·lícula

Per primera vegada a la història, els emblemàtics gegants de la indústria de l'entreteniment digital Nintendo i Illumination han unit els seus esforços per tal de portar a la gran pantalla una nova aventura d'un dels personatges més populars del món dels videojocs, en Super Mario.

En aquesta pel·lícula, els lampistes de Brookling, en Mario i el seu germà Luigi, viatgen per una misteriosa canonada cap al màgic Regne dels Bolets . Però, en el trajecte, els dos germans se separen, i el Mario, ajudat pel bolet local Toad, i amb el suport i l'ensinistrament en el combat de la guerrera que lidera el Regne dels Bolets, la princesa Peach, tractarà de trobar el seu germà. Per això, emprendrà una aventura èpica i descobrirà tot el poder que és capaç de desenvolupar per salvar el món del despietat Bowser.

El film ha estat dirigit per Aaron Horvath i Michael Jelenic (col·laboradors aTeen Titans Go! i Teen Titans Go! La pel·lícula), a partir d'un guió de Matthew Fogel (Minions: L'origen de Gru i LEGO La pel·lícula 2).

Super Mario Bros. La Pel·lícula està produïda pel fundador i president d'Illumination, Chris Meledandri, i pel seu soci i director representant de Nintendo, Shigeru Miyamoto, creador de Mario, després de sis anys de converses i d'haver establerts un fort vincle mutu.

La cinta és un projecte cofinançat per Universal Pictures i Nintendo. Universal Pictures s'encarregarà d'estrenar a tot el món i distribueix a Catalunya aquesta pel·lícula d'animació doblada al català que es podrà veure a 33 sales: 29 de les quals corresponen al Principat de Catalunya, dues a les Illes Balears, ina al País Valencià i una altra a Andorra.

  1. OCIMAX , Palma de Mallorca
  2. MULTICINES MANACOR,Manacor
  3. MULTICINES ABRERA, Abrera
  4. BARICENTRO YELMO, Barberà del Vallès
  5. YELMO CINES CASTELLDEFELS, Castelldefels
  6. YELMO SANT CUGAT, Sant Cugat del Vallès
  7. CINEMAS SANT CUGAT, Sant Cugat del Vallès
  8. DIAGONAL MAR CINESA, Barcelona
  9. CINESA DIAGONAL, Barcelona
  10. HERON CITY BARCELONA, Barcelona
  11. PARC VALLES CINESA, Terrassa
  12. CINEMA KUBRICK, Vilafranca del Penedès
  13. JCA ALPICAT, Lleida
  14. MAJESTIC, Tàrrega
  15. CINEMES ILLA CARLEMANY, Escaldes-Engordany . Andorra
  16. CINES FIGUERES, Figueres
  17. CINEMES OLOT, Olot
  18. OCINE PLATJA D'ARO, Castell- Platja d'Aro
  19. CINEMES ROSES, Roses
  20. IMPERIAL SABADELL, Sabadell
  21. CINE SANT BOI CAN CASTELL, Sant Boi de Llobregat
  22. CINEMES PRADO SITGES, Sitges
  23. ARENAS MULTICINES-12SALES, Barcelona
  24. VERDI, Barcelona
  25. FILMAX GRAN VIA, L'Hospitalet de Llobregat
  26. MULTICINES BAGES, Manresa
  27. OCINE ROQUETAS, Roquetes
  28. JCA VALLS, Valls
  29. MULTICINES SUCRE VIC, Vic
  30. KINEPOLIS MATARO PARC, Mataró
  31. KINEPOLIS FULL BARCELONA, Cornellà
  32. OCINE GIRONA, Girona
  33. MULTICINES SUCRE VILLARREAL, Vila-real, Plana Baixa


Impuls al doblatge i la subtitulació en català

El català i l'audiovisual són dos dels quatre eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Aquestes línies es van presentar a l'acte "Fem un gir de guió a l'audiovisual en català" amb participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística Francesc Xavier Vila.


Tràiler de Super Mario Bros. La pel·lícula: https://youtu.be/vuOQbpKLrW0

Projeccions de Super Mario Bros. La pel·lícula: http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37090

Cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10053 {"title":"'Super Mario Bros' s'estrena en català aquest dimecres","published_date":"2023-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6f425204-4807-47ec-98c8-67cb76471f90.webp","id":"10053"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-04/10053-super-mario-bros-estrena-catala-dimecres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.