Millora de l'experiència de la ciutadania en la petició de cita prèvia

03/04/2023

En el darrer any l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha implementat la possibilitat que la ciutadania pugui demanar cita prèvia per rebre assistència en la presentació d'autoliquidacions per via telefònica o per videotrucada a través del servei L'ATC us truca. En el moment de la posada en marxa, i com a experiència pilot, es van crear temes de cita prèvia paral·lels als que hi havia per a l'atenció presencial, especificant en el títol del tema que era per a l'atenció telefònica o la videotrucada.

Un cop verificat el bon funcionament i la bona valoració d'aquest servei, s'ha treballat per facilitar la petició de cita prèvia a través de la seu electrònica de l'ATC i millorar l'experiència de les persones usuàries. En aquest sentit, per fer el procés més clar, s'ha suprimit la duplicitat de temes a l'hora de demanar la cita i s'ha ofert, alternativament, la tria de canal (presencial, telefònic o videoassistència) en funció del que permet l'atenció de cada tema.

D'aquesta manera, es garanteix l'omnicanalitat pel que fa a l'assistència en la presentació d'autoliquidacions de l'impost sobre transmissions patrimonials, en totes les seves operacions, i també de l'impost sobre successions en les operacions de donacions i assegurances.

Aquests serveis complementen l'assistència en la tramitació que presta L'ATC us truca, sense cita prèvia, per a l'impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica i per a l'obtenció de certificats tributaris.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10952 {"title":"Millora de l'experiència de la ciutadania en la petició de cita prèvia","published_date":"2023-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10952"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-03/10952-millora-experiencia-ciutadania-peticio-cita-previa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.