El president Aragonès visita l'Associació Diversitat Funcional d'Osona

Imagen del artículo El president Aragonès visita l'Associació Diversitat Funcional d'Osona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu reivindica la tasca d'aquesta entitat: "Al costat de la cura, cal empoderar les persones"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, han visitat la nau de tractament de residus de l'Associació Diversitat Funcional d'Osona (ADFO), entitat sense ànim de lucre que treballa per buscar oportunitats per a totes les persones de la comarca d'Osona afectades per algun tipus de diversitat funcional física o sensorial. El cap de l'Executiu ha lloat la tasca "extraordinària" d'aquesta entitat de Vic dedicada a la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional. Segons el president Aragonès, Adfo "aconsegueix convertir les necessitats en oportunitats".


Concretament, el president de la Generalitat i el conseller de Drets Socials han pogut conèixer el projecte Sac Sac, una solució d'embalatge sostenible que afavoreix l'amortiment dels productes en el transport de mercaderies, sense necessitat d'utilitzar plàstic o altres materials nocius per al planeta. Segons el cap de l'Executiu, la tasca d'ADFO amb iniciatives com Sac Sac "són una eina d'empoderament col·lectiu". "Al costat de la cura, cal empoderar les persones", ha assegurat i ha apostat per "posar al dia els serveis de dependència".

El president Aragonès i el conseller Campuzano han visitat la nau de tractament de residus d'ADFO acompanyats de la presidenta d'aquesta entitat, Loli Moya Pérez, i de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9882 {"title":"El president Aragonès visita l'Associació Diversitat Funcional d'Osona","published_date":"2023-04-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/70855505-efb8-42e0-b42a-7fa6ea9ef3fc.webp","id":"9882"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-01/9882-president-aragones-visita-associacio-diversitat-funcional-osona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.