President Aragonès: "Continuarem dempeus i el compromís i la perseverança de la consellera Serret ens han de servir de guia"

Imagen del artículo President Aragonès: Continuarem dempeus i el compromís i la perseverança de la consellera Serret ens han de servir de guia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu, i la resta de membres del Govern, han acompanyat aquest matí la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea fins a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on avui comença el seu judici per l'organització de l'1-O

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reivindicat aquest matí "el compromís, la constància i la perseverança" de la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, en la seva defensa del dret a l'autodeterminació de Catalunya, el dia en què comença el seu judici al Tribunal Superior de Justícia. "Nosaltres continuarem dempeus i l'exemple de la consellera Serret ens ha de servir de guia per la feina que estem fent i la que haurem de fer d'ara endavant", ha reblat Aragonès.

En aquest sentit, el president ha destacat el paper de Serret en la seva primera etapa com a consellera del Govern del país i també en l'actual, "amb la seva defensa del dret de Catalunya a decidir lliurement el seu futur, la defensa en què Catalunya sigui un actor internacional de primer nivell i la seva defensa d'una solució política i democràtica dels conflictes".

El judici que avui afronta Serret "és una mostra més d'una repressió que continua" i denota que encara "hi ha unes conseqüències d'un conflicte polític que continuen ben vives". I ha subratllat que aquest conflicte només "es resoldrà amb tots els passos que s'hagin de fer de diàleg i negociació", però sobretot "es decidirà votant per part de la ciutadania de Catalunya".

"Tornem a fer una crida a totes les parts, especialment a l'Estat espanyol, a abordar el fons d'aquest conflicte i, per tant, a no impedir, sinó a acompanyar i reconèixer el dret dels ciutadans de Catalunya a decidir lliurement el seu futur", ha insistit Aragonès.

El president ha fet aquestes declaracions davant dels mitjans de comunicacio, després d'acompanyar la consellera Serret, juntament amb la resta de membres del Govern, fins a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9983 {"title":"President Aragonès: \"Continuarem dempeus i el compromís i la perseverança de la consellera Serret ens han de servir de guia\"","published_date":"2023-03-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/bdf28f75-ee98-4565-9a89-2899dbea2fcb.webp","id":"9983"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-29/9983-president-aragones-continuarem-dempeus-compromis-perseveranca-consellera-serret-ens-han-servir-guia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.