Consellera Serret davant el TSJC: "Respondre un mandat democràtic i organitzar un referèndum no és cap delicte"

Imagen del artículo Consellera Serret davant el TSJC: Respondre un mandat democràtic i organitzar un referèndum no és cap delicte

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El president de la Generalitat i la resta de membres del Govern han acompanyat la consellera Serret fins a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, és avui jutjada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per formar part de l'organització del referèndum de l'1 d'octubre del 2017, quan aleshores era consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

A les portes del TSJC, la consellera Serret ha reivindicat que compareix davant el jutge per "confrontar qui està reprimint el moviment independentista" i per "reafirmar la convicció que respondre un mandat democràtic i organitzar un referèndum no és cap delicte"

La consellera Serret ha assenyalat que "estem davant d'un conflicte polític d'arrels democràtiques" i ha afegit que "la solució no serà mai als jutjats, la solució serà sempre política" i es farà per mitjà de "la negociació i per vies democràtiques". En aquest sentit, Serret ha assegurat que el Govern continuarà reclamant "l'amnistia, el dret a l'autodeterminació i un referèndum" que "pugui donar aquesta llibertat de decisió i pugui reconèixer la sobirania de la ciutadania de Catalunya".

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la resta de membres del Govern de la Generalitat de Catalunya han acompanyat la consellera Serret fins a les portes del TSJC.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9981 {"title":"Consellera Serret davant el TSJC: \"Respondre un mandat democràtic i organitzar un referèndum no és cap delicte\"","published_date":"2023-03-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/cd02869c-f7e7-481e-a5ed-9b18d846c420.webp","id":"9981"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-29/9981-consellera-serret-davant-tsjc-respondre-mandat-democratic-organitzar-referendum-cap-delicte https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.