Un home mor en un accident de parapent a la zona d'enlairament Raudoral, a Àger (La Noguera)

Els Bombers de la Generalitat han treballat avui en el rescat d'un home que ha perdut la vida en un accident de parapent a la zona d'enlairament de Raudoral, al terme municipal d'Àger (La Noguera).

A les 14.41 hores, els Bombers han estat alertats de l'accident d'un home, de 78 anys, que ha caigut, per causes que es desconeixen, a uns 50 metres per sota de la zona de l'enlairament de Raudoral.

Immediatament, s'han activat dues dotacions terrestres del parc d'Àger i la unitat de rescat amb l'helicòpter i efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i el metge del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En localitzar la víctima s'han iniciat ràpidament les maniobres de reanimació càrdio-pulmonar però no s'ha pogut fer res per la seva vida. Fins al lloc també s'hi ha desplaçat l'helicòpter, la Unitat d'Intervenció a Muntanya i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, per gestionar les tasques judicials d'aixecament del cos..

Per la seva banda, el SEM ha activat l'helicòpter i una ambulància amb suport psicològic.

La investigació dels fets correrà a càrrec de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria (UTSA) dels Mossos d'Esquadra.


Cerdanyola del Vallès, 29 de març de 2023

17.45 hores

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9965 {"title":"Un home mor en un accident de parapent a la zona d'enlairament Raudoral, a Àger (La Noguera)","published_date":"2023-03-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9965"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-29/9965-home-mor-accident-parapent-zona-enlairament-raudoral-ager-la-noguera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.