President Aragonès: "Àlex Roca ens ajuda a visualitzar referents molt positius d'esforç i superació"

Imagen del artículo President Aragonès: Àlex Roca ens ajuda a visualitzar referents molt positius d'esforç i superació

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu ha rebut al Palau de la Generalitat l'atleta amb un 76% de discapacitat que va fer història acabant la marató de Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat l'atleta Àlex Roca, que amb un 76% de discapacitat va fer història en acabar la marató de Barcelona fa una setmana. El cap de l'Executiu ha remarcat que Àlex Roca "ens ajuda a visualitzar referents molt positius" i ha posat de relleu el seu exemple "d'esforç i de superació".

Pere Aragonès ha subratllat la importància que hi hagi referents com aquests "per a totes les famílies que tenen un fill o filla amb discapacitat i que podrien pensar que no podran participar plenament de la societat". I ha afegit que trasllada el missatge que "patir una discapacitat no ha de ser un impediment per realitzar-se com a persona".

En aquesta mateixa línia, el president també ha fet notar la capacitat d'Àlex Roca de "transformar aquest dolor en esperança" i ha assegurat que "la seva voluntat de superació és un exemple per a tothom".

A l'acte també hi ha assistit el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. El conseller Campuzano, que també hi ha intervingut en l'acte, ha destacat que "la fita de l'Àlex és un missatge per al conjunt de la societat catalana, d'esforç, resiliència, capacitat i ganes de tirar endavant".

Campuzano ha destacat que Àlex Roca va estudiar en una escola ordinària, remarcant la importància d'oferir un entorn el màxim de normalitzat possible. "Malgrat que hem avançat enormement en els reconeixements dels drets de les persones amb discapacitat i en superar els estigmes, encara hi ha molta feina a fer per garantir el seu dret a una vida independent", ha observat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9991 {"title":"President Aragonès: \"Àlex Roca ens ajuda a visualitzar referents molt positius d'esforç i superació\"","published_date":"2023-03-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/15408232-9576-4971-ad76-a8b8611b66bb.webp","id":"9991"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-28/9991-president-aragones-alex-roca-ens-ajuda-visualitzar-referents-molt-positius-esforc-superacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.