El delegat del Govern a Tarragona dona suport a l'impuls de la candidatura "Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani, paisatge cultural agrícola" a la UNESCO

Imagen del artículo El delegat del Govern a Tarragona dona suport a l'impuls de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani, paisatge cultural agrícola a la UNESCO

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Xifré s'ha reunit amb els impulsors de la candidatura per transmetre el suport de la Generalitat a aquesta iniciativa que reivindica el paisatge prioratí

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, s'ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia; ambel diputat delegat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Josep Foraster, i amb el president de l'associació Prioritat, Joan Vaqué, per transmetre el suport del Govern a l'impuls de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana a la UNESCO.

Xifré ha elogiat els valors paisatgístics prioratins i ha remarcat que el fet que es continuï treballant en aquesta candidatura "és una oportunitat única per exhibir un model econòmic i social sostenible que reivindica els valors del paisatge del Priorat: un mosaic agrari de policultiu mediterrani, que s'ha preservat durant centenars d'anys i que enllaça el passat i el futur del territori".

A la trobada, que s'ha celebrat a la seu del Consell Comarcal del Priorat a Falset, també hi ha participat el director territorial de Presidència, Àngel Cortadelles; la directora territorial d'Acció Climàtica, Glòria Tibau; la directora territorial d'Empresa i Treball, Sofia Moya; la directora territorial de Cultura, Lurdes Malgrat, representants de l'associació Prioritat; el conseller de Paisatge del Consell Comarcal del Priorat, Sergi Méndez; la gerència del Consell Comarcal del Priorat i l'equip tècnic de l'Oficina del Paisatge.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9765 {"title":"El delegat del Govern a Tarragona dona suport a l'impuls de la candidatura \"Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani, paisatge cultural agrícola\" a la UNESCO","published_date":"2023-03-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/e13b7494-df02-48ff-94ec-7b256e5a658b.webp","id":"9765"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-20/9765-delegat-govern-tarragona-dona-suport-impuls-candidatura-priorat-montsant-siurana-mosaic-mediterrani-paisatge-cultural-agricola-unesco https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.