Nous nomenaments al Departament de Recerca i Universitats

Imagen del artículo Nous nomenaments al Departament de Recerca i Universitats

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·Laura Román Martín és la nova secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ·Laia Arnal Arasa és la nova directora general de Societat del Coneixement, Transferència i Territori

El Govern ha nomenat avui dos nous càrrecs en el Departament de Recerca i Universitats. D'una banda, Laura Román Martín és la nova secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). Román és professora titular de Dret Constitucional a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Dret per la URV. És una experta en la igualtat de gènere, la violència de gènere i la protecció de les seves víctimes, i en dret mediambiental.

Per la seva banda, Laia Arnal Arasa és la nova directora general de Societat del Coneixement, Transferència i Territori. Arnal és llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB), i fins ara ha estat directora de desenvolupament de negoci al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), on ha desenvolupat tasques com la de responsable de la unitat d'innovació, valorització i transferència de tecnologia i coneixement, i també ha treballat per a l'impuls i el desenvolupament de projectes col·laboratius d'R+D+I, entre d'altres.

Amb els nous nomenaments, Laura Roman Martín i Laia Arnal Arasa agafe el relleu, respectivament de Cristina Gelpí Arroyo i de Xavier Aldeguer Manté.

Laura Román Martín

Professora titular de Dret Constitucional a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV). És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Dret per la URV. Les seves principals línies de recerca són la igualtat de gènere, la violència de gènere i la protecció de les seves víctimes, i el dret mediambiental. La seva tesi doctoral tracta sobre la protecció de les víctimes de violència de gènere en l'ordenament espanyol i en el de la Unió Europea. És membre de el Grup de recerca de la Generalitat de Catalunya "Territori, Ciutadania i Sostenibilitat" i del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT).

En l'àmbit de la gestió universitària, ha estat Secretària General i Responsable d'Igualtat i de Política Lingüística de la URV i membre del Consell Social (2018-2022). Ha estat persona de referència en el marc del Protocol d'actuació en cas de possible assetjament de la URV, i és membre de la Comissió d'intervenció en casos de violència masclista i contra el col·lectiu LGTBI en l'àmbit de l'estudiantat de la URV. El 2020 ha estat designada pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) membre de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista.

Laia Arnal Arasa

És llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i MBA per La Salle (URL), i fins ara ha estat directora de desenvolupament de negoci al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), on ha desenvolupat tasques com la de responsable de la unitat d'innovació, valorització i transferència de tecnologia i coneixement, ha treballat per a l'impuls i el desenvolupament de projectes col·laboratius d'R+D+I, i ha contribuït en la creació i acceleració d'una quinzena d'spin-offs i start-ups.

La seva trajectòria professional ha estat molt lligada a la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la recerca i la innovació en salut. Ha estat directora de l'International Center for Scientific Debate; directora de Projectes àrea d'innovació del Biocat, i directora de projectes al Consorci de Transferència de Coneixement, entre d'altres càrrecs. Arnal compta amb més de 18 anys d'experiència impulsant la recerca traslacional, la valorització i transferència tecnològica i l'emprenedoria en l'àmbit de la biotecnologia, la biomedicina i els sistemes de salut.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9661 {"title":"Nous nomenaments al Departament de Recerca i Universitats","published_date":"2023-03-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a8b440d1-8343-45a1-a0de-4078fec0bd79.webp","id":"9661"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-14/9661-nous-nomenaments-departament-recerca-universitats https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.