Territori licita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 entre Artés i Calders

Imagen del artículo Territori licita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 entre Artés i Calders

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, anuncia que els treballs començaran abans de final d'any, amb una inversió prevista de més de 5 MEURL'actuació permetrà afavorir la seguretat viària i la comoditat en la conducció

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha anunciat que el Departament ha iniciat avui la licitació de les obres del condicionament d'un tram de la carretera B-431 entre Artés i Calders, per a millorar la funcionalitat i la seguretat de la via en aquest entorn. Els treballs es liciten per un import de 5,2 MEUR i es preveu que comencin abans de final d'any, amb un termini d'execució de vuit mesos.

Fernàndez ha destacat que amb aquesta obra "ampliem carrils i, per tant, fem la via més segura; reduïm els revolts i, per tant, la fem més fluïda i, a més, també reduïm la distància del recorregut entre Artés i Calders i, per tant, el temps de desplaçament". Per al conseller, "és una actuació que permet assolir un conjunt de millores rellevants en les comunicacions entre els dos municipis però també cap al Moianès".

En concret, l'obra consisteix en l'eixamplament i millora del traçat de la carretera B-431 en una longitud d'1,2 quilòmetres en direcció cap a Calders. El tram on s'actuarà s'inicia passat el nucli urbà d'Artés i finalitza a l'altura de la urbanització Vista Pirineu. Aquest tram té una intensitat de trànsit de 2.600 vehicles diaris.

Per tal de millorar el traçat de la via actual i afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció, s'eixamplarà la calçada, que actualment varia entre els 5,5 i els 6 metres d'amplada i no disposa de vorals, fins assolir els 9 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplada cadascun i dos vorals d'1 metre. A més de l'ampliació de la calçada, se suavitzaran els revolts més tancats amb petites variants de traçat.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9659 {"title":"Territori licita les obres per eixamplar i millorar el traçat de la B-431 entre Artés i Calders","published_date":"2023-03-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/47712c79-ee9a-4eb2-927d-ef6b4b934182.webp","id":"9659"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-14/9659-territori-licita-obres-eixamplar-millorar-tracat-b-431-artes-calders https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.