Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang porten la campanya de donació de sang a Esparreguera, a Badalona i a Torroella de Montgrí

Imagen del artículo Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang porten la campanya de donació de sang a Esparreguera, a Badalona i a Torroella de Montgrí

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les tres campanyes es localitzaran dissabte al Teatre de la Passió d'Esparreguera, al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i a la plaça de la Plana de Badalona.Es pot donar sang demà a partir de les 10.00 h, reservant cita.

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang porten demà, dissabte 11 de març de 2023, la campanya de donació de sang a Esparreguera, Badalona i Torroella de Montgrí. Aquestes campanyes es troben dins de la 9a edició d' "Els Bombers i les Bomberes t'acompanyen a donar sang".

Les tres campanyes començaran al matí en els municipis mencionats. En el cas d'Esparreguera, la campanya es trobarà dins de la 3 edició del Festaval (Festa dels valors) al Teatre de la Passió, avinguda Francesc Marimón número 83, i es podrà donar sang fins a les 20.00 h. En aquesta campanya hi col·labora la Creu Roja i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Cal mencionar que el Festaval és una festivitat solidària realitzada per Bombers amb Causa i la Xarxa d'AMPAS d'Esparreguera que compta amb la col·laboració d'entitats locals. La Festa dels Valors organitzarà tallers i activitats destinades al públic familiar durant la jornada.

Paral·lelament, també es podrà reservar cita per donar sang de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00h a 20.00 h a la plaça de la Plana de Badalona i al Museu de la Mediterrània, situat al carrer Ullà número 31, de Torroella de Montgrí. Tota la informació sobre aquestes campanyes la podeu trobar a: https://donarsang.gencat.cat/ca/bombers/

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9601 {"title":"Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang porten la campanya de donació de sang a Esparreguera, a Badalona i a Torroella de Montgrí","published_date":"2023-03-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a13f5fbd-32b3-4bee-8d1f-512486368aaa.webp","id":"9601"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-10/9601-bombers-generalitat-banc-sang-porten-campanya-donacio-sang-esparreguera-badalona-torroella-montgri https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.