El president Aragonès i el conseller de Salut es reuneixen amb l'equip directiu de l'Hospital Clínic per avaluar la recuperació dels serveis del centre després del ciberatac

El centre sanitari té previst desenvolupar avui un 50% de consultes externes i un 100% de les cirurgies programades a la seva seu VillarroelPere Aragonès i Manel Balcells traslladen al personal del centre sanitari el seu agraïment per l'esforç realitzat aquests dies per recuperar l'activitat assistencial amb la màxima celeritat possible

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, s'ha reunit aquest migdia amb l'equip directiu de l'Hospital Clínic per conèixer de primera mà com s'està recuperant l'activitat en aquest centre sanitari, després del ciberatac que va afectar el seu sistema assistencial.

El cap de l'Executiu i el conseller han avaluat amb els responsables de l'Hospital, encapçalats pel director gerent del centre, Josep Maria Campistol i Plana, les tasques que, en col·laboració amb l'Agència de Cibeseguretat de Catalunya, s'estan desenvolupant per tornar a disposar dels elements de suport bàsics de l'Hospital. Així, entre d'altres mesures, s'handesplegat 170 equips de suport, en la seu de Villarroel i Consultes externes i avui s'arribarà als 210 que permeten treballar de forma segura.

Totes aquestes actuacions d'urgència han possibilitat que l'Hospital pugui desenvolupar avui amb normalitat l'activitat planificada, un 50% de consultes externes i un 100% de les cirurgies programades a la seu Villarroel. A més, des d'avui es recuperen els codis ictus i d'hemorràgia subaracnoidal. A la seu Maternitat s'està fent el seguiment de les dones embarassades i Oftalmologia funciona al 75% de la seva capacitat, tant pel que fa a consultes com a intervencions. D'altra banda l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) col·labora amb el CDI en la interpretació de les imatges.

En el decurs de la reunió. el president Aragonès i el conseller han expressat l'agraïment per l'esforç realitzat aquests dies per tot el personal implicat en les tasques de recuperació l'activitat assistencial amb la màxima celeritat possible.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9575 {"title":"El president Aragonès i el conseller de Salut es reuneixen amb l'equip directiu de l'Hospital Clínic per avaluar la recuperació dels serveis del centre després del ciberatac","published_date":"2023-03-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9575"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-09/9575-president-aragones-conseller-salut-reuneixen-equip-directiu-hospital-clinic-avaluar-recuperacio-serveis-centre-despres-ciberatac https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.