Un home ha mort en un incendi d'habitatge del Vendrell (Baix Penedès)

Un home de 92 anys ha perdut la vida, aquesta matinada, en un incendi d'habitatge situat al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu, del Vendrell (Baix Penedès).

L'avís, que es va rebre a les 23.55 hores de la nit, alertava d'una explosió amb incendi a la primera planta de l'edifici. Immediatament, es van activar 5 dotacions de Bombers de la Generalitat (tres vehicles d'aigua, un de comandament i una autoescala). En arribar al lloc, l'edifici de planta baixa i dos pisos, hi havia molt fum i rebien la informació que podria haver-hi una persona a l'interior, i inicien la recerca i l'extinció de l'incendi. Al menjador de la primera planta, localitzen a la víctima, sense vida. El personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi han desplaçar quatre unitats, n'han confirmat la mort.

A les 00.17 hores, els efectius dels bombers han donat per apagat l'incendi. Posteriorment, han ventilat el fum i han revisat els danys a l'edifici, el qual té baixos més tres plantes, amb un habitatge en cada replà. Les 8 persones dels pisos de les plantes 2 i 3 no hi han pogut passar la nit i han estat reallotjades a través de la Policia Local.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l'incendi.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9565 {"title":"Un home ha mort en un incendi d'habitatge del Vendrell (Baix Penedès)","published_date":"2023-03-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9565"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-09/9565-home-mort-incendi-habitatge-vendrell-baix-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.