Publicació de la Resolució per la qual es modifiquen les bases 7, 7.1, 7.1.2 i 8 de la convocatòria ATC02 del cos superior d'inspectors tributaris

09/03/2023

S'ha publicat la Resolució ECO/758/2023, de 6 de març, de modificació de la Resolució ECO/3216/2022, de 19 d'octubre, de convocatòria del procés selectiu per proveir 20 places del cos superior d'inspectors tributaris de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria ATC02) [DOGC núm. 8871, de 9 de març].

Es troba disponible també al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC02.

La Resolució esmentada modifica les bases 7, 7.1, 7.1.2 i 8 de la convocatòria i té com a objecte aclarir les condicions de la participació de les persones aspirants en el torn de promoció interna en la fase d'oposició, pel que fa a les puntuacions assolibles en aquesta fase i els criteris de desempat amb vista a la proposta de persones aspirants per realitzar el curs selectiu. 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10962 {"title":"Publicació de la Resolució per la qual es modifiquen les bases 7, 7.1, 7.1.2 i 8 de la convocatòria ATC02 del cos superior d'inspectors tributaris","published_date":"2023-03-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10962"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-09/10962-publicacio-resolucio-qual-modifiquen-bases-7-7-1-7-1-2-8-convocatoria-atc02-cos-superior-inspectors-tributaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.