L'Agència de Residus amplia les dotacions de dues línies d'ajuts amb 4,7 milions d'euros.

• Aquestes ampliacions s'assignaran únicament a les sol·licituds ja presentades dins del termini que cada convocatòria marcava.

L'Agència de Residus de Catalunya va obrir la convocatòria d'ajuts per a projectes de foment de l'economia circular adreçada a empreses privades, agrupacions i organitzacions empresarials o sindicats amb una dotació inicial d'1,3 milions d'euros i amb aquesta resolució s'aprova una ampliació d'un import addicional de 2,7 milions d'euros.

Amb aquesta ampliació, són un total de 4 milions d'euros que es destinaran al foment de projectes per accelerar la transició cap a una economia circular a Catalunya, millorar l'eficiència en l'ús dels recursos materials i desacoblar el desenvolupament econòmic global del consum de recursos.

També s'ha publicat amb data d'avui, un altre resolució d'ampliació de la dotació en 2 milions d'euros, per a la convocatòria d'ajuts per a la utilització d'àrid reciclat dels residus de la construcció amb marcatge CE en obres promogudes pels ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya, en règim de concurrència competitiva.

En aquest cas, l'assignació per aquesta línia d'ajuts destinada als ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya serà d'un total de 2.375.000 d'euros.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10847 {"title":"L'Agència de Residus amplia les dotacions de dues línies d'ajuts amb 4,7 milions d'euros.","published_date":"2023-03-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10847"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-09/10847-agencia-residus-amplia-dotacions-dues-linies-ajuts-4-7-milions-euros https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.