Taules de Treball dels Mercats Municipals

Imagen del artículo Taules de Treball dels Mercats Municipals

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les taules de Treball dels Mercats Municipals s'emmarquen en el pla d'Acció de Comerç 2022-2025 i tenen l'objectiu de dotar el sector d'una eina de participació per millorar la competitivitat d'aquests equipaments.

El passat 2 de març es va celebrar la quarta Taula de Treball on la Generalitat va presentar les actuacions previstes en el programa  de mercats municipals 2023-2024. La trobada va tenir lloc a l'aula gastronòmica del Mercat de Sants de Barcelona i va comptar amb la participació de vint representants del sector, entre paradistes, personal de direcció i gestió i representants de les entitats .

Més informació del programa Els mercats.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10839 {"title":"Taules de Treball dels Mercats Municipals","published_date":"2023-03-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2023-taula-mercats-amb-director_750.jpg_2075786479.webp","id":"10839"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-08/10839-taules-treball-mercats-municipals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.