El Govern aprova el Decret de creació de l'Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat

Imagen del artículo El Govern aprova el Decret de creació de l'Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Observatori, que es va presentar l'estiu de l'any passat, és un ens participatiu creat per compartir coneixement i col·laborar per millorar les polítiques de gestió i conservació de la naturaEstà impulsat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través del CREAF i del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya

El Govern ha aprovat el Decret de creació de l'Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat, promogut pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través del CREAF i del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. El nou organisme, que ja es va presentar l'estiu passat, ha d'organitzar i difondre la informació i el coneixement de la informació sobre el patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya amb rigor científic. Aquesta informació ha de ser la base per poder prendre les millors decisions i fer front als reptes actuals en la conservació de la natura davant els efectes del canvi global que l'afecta.

La creació de l'Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat és una acció prioritària prevista en l'Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya aprovada pel Govern de la Generalitat de Catalunya el juliol de 2018. Té la voluntat de ser referència a Catalunya per orientar la presa de decisions en tots els temes relacionats amb la natura. La seva comesa és organitzar, integrar, tractar i difondre tota la informació disponible sobre el patrimoni natural català i esdevenir un fòrum de trobada i participació d'entitats que fan recerca científica en aquest àmbit i donar-hi accés a les persones i col·lectius que necessitin aquest coneixement per desenvolupar les seves activitats. Oferir tota aquesta informació és clau per orientar i prioritzar adequadament els esforços de gestió i planificació territorial a partir del coneixement de la nostra riquesa natural i de l'avaluació de l'estat de conservació de les espècies, els hàbitats i els espais naturals.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9543 {"title":"El Govern aprova el Decret de creació de l'Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat","published_date":"2023-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/03b507eb-bd7b-4b8e-93ee-c31e1d2befd3.webp","id":"9543"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-07/9543-govern-aprova-decret-creacio-observatori-patrimoni-natural-biodiversitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.