La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les quatre ATM

Imagen del artículo La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les quatre ATM

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La nova T-jove estarà operativa a l'ATM de Barcelona a partir del 15 de març i entrarà en funcionament a les ATM de Lleida, Girona i Tarragona el 17 d'abrilLa T-16, que substitueix la T-12, estarà operativa a partir del 20 de març a les ATM de Lleida, Girona i el Camp de Tarragona

La nova T-jove fins als 30 anys i amb tarifa única per a totes les zones estarà operativa al sistema de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona a partir del 15 de març. Un mes després, el 17 d'abril, començarà a funcionar als sistemes tarifaris de les ATM de Lleida, Girona i Tarragona, on actualment aquest títol no existeix.

La targeta permetrà un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports integrats al respectiu sistema tarifari i tindrà una validesa de 90 dies. El cost del títol a l'ATM de Barcelona serà de 80 euros, però quedarà en 40 euros per la bonificació del 50% en el preu del transport públic. Amb la bonificació del 50%, la T-Jove tindrà un cost de 47 euros a l'ATM de Girona, 40,20 euros a l'ATM de Lleida i de 46,60 euros a l'ATM del Camp de Tarragona. Són dades que es recullen a l'informe que el Departament de Territori ha aportat al Consell Executiu celebrat avui.

A l'ATM de Barcelona, el títol només estarà disponible amb el nou sistema de la T-mobilitat, després que ha finalitzat el desplegament d'aquesta targeta amb validació sense contacte a les sis corones de l'àrea. Els usuaris que encara disposin d'una targeta de cartró amb validesa podran continuar utilitzant-la durant el 2023 fins que s'esgoti, però amb les mateixes que quan la van adquirir, és a dir, no podran fer-la servir per zones tarifàries superiors a la zona del títol comprat.

La T-jove també començarà a funcionar a la setena corona, on encara no està implementada, amb el desplegament de la T-mobilitat en aquest territori, que es preveu que sigui a la tardor. Es tracta de les comarques del Berguedà i el Ripollès. També a la tardor es preveu la incorporació del Solsonès al sistema tarifari integrat de l'ATM de Barcelona

La T-16 a les ATM de Lleida, Girona i el Camp de Tarragona

La nova T-16, que substitueix la T-12, entrarà en funcionament als sistemes tarifaris de les ATM de Lleida, Girona i Tarragona el pròxim 20 de març. La targeta, que continua sent gratuïta, s'amplia dels 12 als 16 anys i permetrà fer un nombre il·limitat de viatges en la zona tarifària on resideix el menor. Tot i això, l'actual T-12 continuarà sent vàlida i es podrà seguir utilitzant fins que el menor compleixi els 13 anys.

L'ATM de Barcelona ja va reconvertir la T-12 en T-16 fa uns anys. És un títol, però, que encara no està implementat a la setena corona de Barcelona. Com passa amb la T-jove, començarà a funcionar en aquest territori amb el desplegament de la T-mobilitat, a la tardor.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9538 {"title":"La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les quatre ATM","published_date":"2023-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38bd233e-a0c0-4a66-895a-d88de49546dd.webp","id":"9538"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-07/9538-jove-fins-als-30-anys-16-entren-funcionament-quatre-atm https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.