Territori comença les obres d'una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre la C-55 a Manresa

L'obra compta amb un pressupost de 650.000 euros i tindrà una durada de vuit mesosS'emmarca en les polítiques del Govern per a promoure una mobilitat descarbonitzada i en l'Estratègia Catalana de la Bicicleta

El Departament de Territori ha iniciat les obres per a construir una passarel·la per a vianants i ciclistes sobre la C-55 que unirà el barri de Cal Gravat i el polígon de Bufalvent, a Manresa. Aquesta actuació s'emmarca en les polítiques del Govern per a promoure una mobilitat descarbonitzada i activa, així com l'ús de la bicicleta. L'obra compta amb un pressupost de 650.000 euros i tindrà una durada de vuit mesos.

L'estructura tindrà prop de 50 metres de longitud i 3 d'amplada i serà adjacent al viaducte de la carretera BV-1225, que creua la C-55 i que compta amb unes voreres per a vianants reduïdes. La nova passera per a vianants i ciclistes connectarà amb el camí existent que transcorre paral·lel al traçat de la BV-1225 i formarà part de la xarxa pedalable entre Manresa i el Pont de Vilomara.

Estratègia Catalana de la Bicicleta

Aquesta actuació s'emmarca en les polítiques del Departament per a promoure una mobilitat activa i descarbonitzada dins de l'Estratègia Catalana de la Bicicleta 2025, que proposa actuacions com garantir la ciclabilitat a totes les àrees urbanes de forma contínua i connectada; promoure una circulació de bicicletes segura, confortable i directa; interconnectar les àrees urbanes i d'activitat econòmica situades a l'entorn dels 10 quilòmetres; i impulsar la intermodalitat bicicleta-transport públic.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9484 {"title":"Territori comença les obres d'una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre la C-55 a Manresa","published_date":"2023-03-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9484"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-03/9484-territori-comenca-obres-passarel-la-vianants-bicicletes-c-55-manresa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.