Més de 200 persones participen en la primera Mapathon de l'ecosistema emprenedor organitzada per Empresa i Treball

Imagen del artículo Més de 200 persones participen en la primera Mapathon de l'ecosistema emprenedor organitzada per Empresa i Treball

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

S'han celebrat jornades a Reus, Lleida, Palau d'Anglesola, Girona, Salt i Vic que han permès conèixer de primera mà l'ecosistema innovador de Catalunya a través de les bones pràctiques de diferents empreses i emprenedors/es destacats de cada territori

El Departament d'Empresa i Treball ha organitzat la primera Mapathon, mapa de l'ecosistema emprenedor, on han participat més de 200 persones. Aquestes jornades s'han celebrat a Reus, Lleida, Palau d'Anglesola, Girona, Salt i Vic i han permès conèixer de primera mà l'ecosistema innovador de Catalunya a través de les bones pràctiques de diferents empreses i emprenedors/es destacats de cada territori.

Aquesta iniciativa s'impulsa a través de la Xarxa Emprèn, que és la xarxa d'entitats públiques i privades, promoguda per la Generalitat de Catalunya, que presta serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya i altres serveis de promoció i foment de l'emprenedoria per enfortir l'ecosistema emprenedor.

A cada una de les sessions, on van assistir empresaris, tècnics de la Xarxa Emprèn i responsables de l'ecosistema emprenedor de cada territori, es va visitar un territori innovador i es van donar a conèixer 26 iniciatives i els aprenentatges derivats de la seva activitat. 

Entre les principals conclusions de la Mapathon destaca la importància de l'existència d'ecosistemes innovadors amb organitzacions públiques i privades del propi territori. També s'ha apostat per enfortir la relació entre el sistema productiu i sistema educatiu (Formació Professional i universitats) per tal d'ajudar a les persones a créixer professionalment en el propi territori.

Durant les jornades, els participants van coincidir en posar en valor la innovacióque demana contínuament la multidisciplinarietat de les persones i també van considerar fonamental connectar professionals d'àmbits diferents per contribuir a construir ecosistemes més eficients.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter@empresacat | @treballcat



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9483 {"title":"Més de 200 persones participen en la primera Mapathon de l'ecosistema emprenedor organitzada per Empresa i Treball","published_date":"2023-03-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/5cefa47d-81e1-459f-9aa5-fe91409b5196.webp","id":"9483"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-03/9483-mes-200-persones-participen-primera-mapathon-ecosistema-emprenedor-organitzada-empresa-treball https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.