Més de 80 candidatures es presenten a la primera edició dels Premis Generalitat Girona

Imagen del artículo Més de 80 candidatures es presenten a la primera edició dels Premis Generalitat Girona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El jurat es va reunir ahir per fer una primera valoració de les candidatures i es va congratular pel volum de les sol·licituds així com del seu nivell.La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha destacat que "l'elevat número de candidatures, la diversitat dels perfils i la rellevància en els seus respectius àmbits indica l'encert en la creació d'aquests premis"

Ahir es va reunir el jurat dels premis Generalitat Girona format per deu persones que destaquen en àmbits molt diferents: des del món empresarial, cultural, de l'activisme social o l'entorn acadèmic, i que presideix Maria Bouabdellah Shaimi.

Aquesta trobada va servir per fer una primera valoració de les 84 candidatures presentades queoptena les tres categories:

32 candidatures al Premi Josep Irla Bosch, de reconeixement a persones per la seva trajectòria rellevant i destacable, professional o vital.

30 candidatures al Premi Aurora Bertrana Salazar, al projecte social que fomenti l'equitat i la igualtat a la demarcació de Girona.

22 candidatures al Premi Isabel Vila Pujol, a la iniciativa empresarial que hagi destacat per fomentar una economia innovadora, verda i de responsabilitat social a la demarcació de Girona.

Per la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, "l'elevat número de candidatures, la diversitat dels perfils i la rellevància en els seus respectius àmbits indica l'encert en la creació d'aquests premis per visualitzar iniciatives i projectes destacats de les comarques gironines i alhora generar referents per la resta de la societat".

L'acte de lliurament dels Premis es farà el 28 d'abril, coincidint amb la data que el president Francesc Macià, l'any 1931, va nomenar, Josep Irla com a primer comissari delegat de la Generalitat a Girona, un cop proclamada la II República i la Generalitat va recuperar l'autogovern. La comissaria delegada va ser l'antecedent a l'actual Delegació del Govern.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9441 {"title":"Més de 80 candidatures es presenten a la primera edició dels Premis Generalitat Girona","published_date":"2023-03-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38e7ce87-483a-465b-b13f-3370838f3ffb.webp","id":"9441"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-01/9441-mes-80-candidatures-presenten-primera-edicio-premis-generalitat-girona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.