Empresa i Treball llança una sèrie de pòdcast per a persones emprenedores

Imagen del artículo Empresa i Treball llança una sèrie de pòdcast per a persones emprenedores

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Un total de quinze capítols estaran disponibles a les plataformes Spotify, Apple Podcast i Google Podcast

El Departament d'Empresa i Treball ha llançat una col·lecció de 15 pòdcast adreçats a les persones emprenedores per tal d'ajudar-los a adquirir habilitats i coneixements en el seu procés d'emprenedoria i conèixer models de referència i eines per combatre la por al fracàs. El pòdcast EmprènCat ja està disponible a les plataformes Spotify, Apple Podcast i Google Podcast i cada 15 dies es penjarà un nou capítol.

En els quinze capítols es tracten diferents temàtiques com per exemple 'com saber si la meva idea és bona'; 'com passar de la idea al pla de negoci'; 'com fer un bon pitch'; 'com trobar finançament'; 'emprendre a la velocitat correcta'; 'com innovar'; 'màrqueting'; 'la importància del primer client' i 'gestió de persones', entre d'altres.

En el pòdcast EmprènCat hi ha participat una quinzena d'emprenedors i emprenedores juntament amb diferents experts i expertes que analitzen en cada capítol les seves inquietuds i ofereixen recursos innovadors sobre les diferents temàtiques.

Entre aquests col·laboradors destaquen persones de renom de l'ecosistema emprenedor com: Jordi Romero (Factorial), Mar Galtés (Tech Barcelona), Cristina Masachs (Softlanding), Natalia Olson (Plug and Play) , Mònica Mendoza (experta en vendes i conferenciant), Argèlia Garcia (To Growfy), Clara Navarro (Fundació Ship2B), Oriol Brutau (consultor de màrqueting), Fede Martrat (Actitud Pro), Carles Torrecilla i Marcel Planellas i Xavier Ferràs (ESADE), Verònica Platas (E-Shape HR&COM Consulting), Francesc Tarongí (Enertika), Carles Trenchs (Alba Ventures), Irene Tarradellas (Impact Hub) i Cristian Rovira (NetMentora).

Per a més informació: https://xarxaempren.gencat.cat/ca/podcast-emprencat

Enllaços:

Spotify

Google Podcasts

Apple Podcasts

Youtube


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter@empresacat | @treballcat


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9432 {"title":"Empresa i Treball llança una sèrie de pòdcast per a persones emprenedores","published_date":"2023-03-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/f62fffae-8764-4b8a-a04b-e43832fc0a3d.webp","id":"9432"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-03-01/9432-empresa-treball-llanca-serie-podcast-persones-emprenedores https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.