El Govern impulsa un pla d'actuacions per a la millora de la funcionalitat i la seguretat a la C-28 a la Val d'Aran

Imagen del artículo El Govern impulsa un pla d'actuacions per a la millora de la funcionalitat i la seguretat a la C-28 a la Val d'Aran

Estas imágenes pertenecen a govern.cat



  1. El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, anuncia que el Departament encarregarà enguany un projecte que inclourà millores valorades en 1 MEUR


  1. Les mesures a la C-28 s'emmarquen en l'Agenda de Mobilitat Sostenible de la Val, impulsada per Territori i el Conselh Generau d'Aran

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha exposat avui que el Govern encarregarà durant aquest any l'elaboració d'un pla d'actuacions per valor d'1 MEUR per a millorar la funcionalitat i la seguretat de la C-28 al seu pas per la Val d'Aran, amb la voluntat de la Generalitat és licitar les obres corresponents en els anys següents. El conseller ha fet aquest anunci després de la reunió que ha mantingut amb la síndica d'Aran, Maria Vergés Pérez, per a tractar sobre l'Agenda de Mobilitat Sostenible de la Val d'Aran.


El conseller ha posat de relleu "el compromís polític i pressupostari del Govern al voltant de la C-28, per a desenvolupar actuacions de millora de la seguretat, fluïdesa i sostenibilitat en un eix viari clau per a la Val d'Aran" i ha remarcat el "treball fluid i intens amb el Conselh Generau d'Aran" per a definir conjuntament les intervencions a portar a terme i, així, "millorar la vida de la gent de la Val d'Aran".


El Departament de Territori i el Conselh Generau d'Aran han impulsat l'Agenda de Mobilitat Sostenible de la Val, amb un grup de treball que també integren els ajuntaments de Vielha e Mijaran i Naut d'Aran, l'estació d'esquí de Baqueira Beret i el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.L'Agenda ha d'incloure propostes en matèria de serveis de transport públic, d'infraestructures de mobilitat i de gestió de la mobilitat ajustades a les necessitats específiques de mobilitat de la Vall.


Pel que fa a la C-28, en el marc de l'Agenda s'estan estudiant propostes per a millorar i descongestionar l'accés a l'estació de Baqueira en temporada d'esquí, com avaluar la viabilitat de la implantació d'un carril bus específic a la carretera. També s'estan analitzant alternatives per a pacificar la C-28 al seu pas pel nucli de Vielha i s'està treballant en l'encaix de la via ciclista de la Garona seguint el corredor de la carretera.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9403 {"title":"El Govern impulsa un pla d'actuacions per a la millora de la funcionalitat i la seguretat a la C-28 a la Val d'Aran","published_date":"2023-02-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d7ddead9-f524-49ed-a10a-72226d540f3f.webp","id":"9403"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-28/9403-govern-impulsa-pla-actuacions-millora-funcionalitat-seguretat-c-28-val-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.