Darrera setmana de la mostra "Europa Fortalesa", del fotoperiodista Sergi Cámara, a Palau Robert

Imagen del artículo Darrera setmana de la mostra Europa Fortalesa, del fotoperiodista Sergi Cámara, a Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Diumenge 5 de març s'acaba l'exposició Europa Fortalesa, una proposta de Palau Robert amb la col·laboració d'Entrecultures / Camins d'Hospitalitat, amb textos i fotografies pel fotoperiodista Sergi Cámara.

L'exposició, un testimoniatge sensible sobre les diferents rutes que emprenen les persones migrants, els perills que afronten diàriament i les moltes penalitats que han de suportar, ens apropa a una realitat punyent.

Sergi Cámara

Sergi Cámara és un fotoperiodista i documentalista independent. El seu treball s'ha centrat durant anys en les migracions i els refugiats. Ha documentat les arribades de barques al Iemen des de Somàlia, la ruta dels migrants pel desert del Sàhara, el tràfic d' òrgans amb refugiats i migrants a Egipte i la ruta dels refugiats per Europa, entre d'altres.

És autor del llibre "Negro" sobre el seu treball de deu anys a la frontera de Melilla, editat per Blume. Ha publicat en diferents mitjans nacionals i internacionals. Ha estat guardonat amb el Premi Memorial Joan Gomis a la trajectòria periodística el 2019, i amb el Premi José Couso de Telecinco el 2005. És dels que creuen que en aquest ofici valen més unes bones botes que una bona càmera.

L'exposició és d'accés lliure i gratuït.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9382 {"title":"Darrera setmana de la mostra \"Europa Fortalesa\", del fotoperiodista Sergi Cámara, a Palau Robert","published_date":"2023-02-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ea40d441-01b4-4d73-b3f9-9e179106332c.webp","id":"9382"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-27/9382-darrera-setmana-mostra-europa-fortalesa-fotoperiodista-sergi-camara-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.