El president Aragonès demana que el progrés que genera el Mobile World Congrés es tradueixi en "prosperitat compartida" per tota la societat

Imagen del artículo El president Aragonès demana que el progrés que genera el Mobile World Congrés es tradueixi en prosperitat compartida per tota la societat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu, acompanyat del conseller Torrent, ha participat aquest migdia al Mobile Lunch, la trobada que dona el tret de sortida al congrés tecnològic que demà s'inaugura

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha desitjat aquest migdia que la nova edició del Mobile World Congress (MWC) que demà comença a Barcelona sigui novament un "èxit" i contribueixi a generar "un futur de prosperitat compartida".

"El futur ha de ser una connexió entre tecnologia i humanisme, entre tecnologia i ètica, perquè tot l'esforç i transformació que fem ha de servir per construir un futur millor i un món més just i sostenible", ha assegurat Aragonès durant el Mobile Lunch.

L'acte, que s'ha celebrat a Barcelona, i on també hi ha assistit el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, és la trobada anual que dona el tret de sortida al Mobile World Congress Barcelona 2023 i que reuneix institucions i empreses de l'àmbit digital local i nacional.

Durant el seu discurs, el cap de l'Executiu ha destacat que"Barcelona, i per tant Catalunya, és la capital digital d'Europa i la capital líder del món digital", amb centenars de hubs digitals i start-ups que segueixen creixent dia a dia, i "el MWC ha tingut un paper cabdal en aquest augment".

"Catalunya és una terra de creativitat, talent i noves idees", ha destacat el president, que ha animat els empresaris i emprenedors catalans a ser aquests dies "els millors ambaixadors de Catalunya al món, per seguir projectant aquest futur de prosperitat compartida per tothom".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9381 {"title":"El president Aragonès demana que el progrés que genera el Mobile World Congrés es tradueixi en \"prosperitat compartida\" per tota la societat","published_date":"2023-02-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/30264901-6ad2-41b1-a409-73116a73ebd5.webp","id":"9381"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-26/9381-president-aragones-demana-progres-genera-mobile-world-congres-tradueixi-prosperitat-compartida-societat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.