Campuzano: "No es pot explicar la història del reconeixement dels drets al nostre país sense el paper d'entitats com la Fundació Santa Teresa"

Imagen del artículo Campuzano: No es pot explicar la història del reconeixement dels drets al nostre país sense el paper d'entitats com la Fundació Santa Teresa

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El conseller de Drets Socials inaugura les obres del centre ocupacional i de dia La Sínia a Calafell, amb 100 places per atendre gent gran, amb discapacitat i en situació de vulnerabilitatA la tarda, ha participat en la inauguració del nou centre municipal d'acció social de Vila-seca

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha participat avui en la inauguració de les obres d'adequació del centre ocupacional i de dia La Sínia a Calafell, gestionat per la fundació Santa Teresa.

Aquest centre ofereix un espai i serveis d'atenció a la gent gran i persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió del municipi, d'una forma integrada i oberta a la participació de la resta de la població, amb la mirada posada en la millora de l'autonomia personal perquè les persones puguin seguir vivint a casa seva. A la inauguració, el conseller ha destacat el paper clau en la defensa dels drets que exerceixen les entitats i fundacions del Tercer Sector: "No es pot explicar la història del reconeixement dels drets al nostre país sense el paper d'entitats com la Fundació Santa Teresa. No són només proveïdores de serveis sinó que són autèntiques defensores dels drets de les persones".

Ubicat a l'antiga masia de la Sínia, té una capacitat total de 100 places, de les quals 60 són per a centre de dia i 40 per centre ocupacional. El projecte també permet crear nova ocupació mitjançant un Centre Especial de Treball i ofereix el servei "Bon dia" d'atenció a les persones que viuen soles, gràcies a l'acció voluntària. En aquest sentit, Campuzano ha destacat la capacitat d'innovació de la Fundació Santa Teresa.

Les obres d'adequació han de permetre l'atenció als usuaris, tant als espais interiors i com exteriors, amb una sala de fisioteràpia, nou mobiliari o la creació d'un nou jardí.

La Fundació Santa Teresa és l'entitat de referència per a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Baix Penedès. Ofereix serveis de teràpia ocupacional, ocupacional d'inserció, servei prelaboral, cursos de formació, formació especialitzada en el sector de turisme a persones amb dificultat d'inserció amb col·laboració amb l'Escola de Turisme del Baix Penedès, serveis de llar residència a persones amb discapacitat intel·lectual, autonomia a la llar, centre especial de treball i serveis de lleure per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

Actualment, la fundació té concertats amb el Departament serveis de teràpia ocupacional i ocupacional d'inserció i llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al Vendrell i a Calafell.


Nou centre d'acció social a Vila-seca

A la tarda, el conseller Carles Campuzano i Canadés s'ha desplaçat a Vila-seca. Després d'acudir a l'Ajuntament i signar al llibre d'honor, el conseller ha participat en la inauguració del nou edifici municipal de l'acció social. Aquest nou equipament permet agrupar en un sol espai la totalitat dels serveis socials que fins ara es donaven en diferents edificis. "Un edifici modern, càlid i amable que donarà servei al conjunt de la ciutadania de Vila-seca", ha elogiat Campuzano.


Divendres 24 de febrer de 2023


Segueix l'actualitat del Departament a les xarxes:

Twitter @dsocialscat| Instagram @dsocialscat

Facebook @dsocialscat| Youtube Drets Socials


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9372 {"title":"Campuzano: \"No es pot explicar la història del reconeixement dels drets al nostre país sense el paper d'entitats com la Fundació Santa Teresa\"","published_date":"2023-02-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/bfd34819-3b24-4841-b8ad-d97351165f5e.webp","id":"9372"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-24/9372-campuzano-pot-explicar-historia-reconeixement-drets-pais-sense-paper-entitats-fundacio-santa-teresa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.