El Departament de Salut inicia una estratègia de suport i impuls al voluntariat en Salut

Hi ha hagut una participació de més de 60 professionals del voluntariat de diferents àmbits assistencials i regions sanitàries

Aquest matí ha tingut lloc la Jornada de Voluntariat enSalut amb la participació de més de 60 professionals del voluntariat en salut de diferents àmbits assistencials i regions sanitàries.La jornada participativa ha servit per compatir coneixement i experiència de la realitat del voluntariat, des d'una mirada transversal, i identificar propostes i actuacions que permetin avançar en la millora del voluntariat en salut.

Tal i com ha remarcat la secretària d'Atenció Sanitària i participació, Carme Bertral: "reprenem el desplegament de la carta del voluntariat en l'àmbit de la Salut de 2019, reconeixent el voluntariat en salut com un valor del sistema i de país"

En aquest sentit, una de les prioritats de Departament de Salut és la promoció del voluntariat, entès com una forma destacada de participació ciutadana d'acord al Marc de Participació Ciutadana en Salut de l'any 2018, que fou impulsat des la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació.

Alhora, la Carta del Voluntariat en l'àmbit de la salut 2019, que fou elaborada de forma participada amb la col·laboració de diferents agents amb coneixement i experiència en aquest camp, ha estat una fita més en aquest sentit.

La Jornada d'avui forma part de l'estratègia impulsada pel Departament per tal de contribuir al desplegament de la Carta del voluntariat en l'àmbit de la salut 2019, així com donar visibilitat i reconeixement a l'acció voluntària.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9332 {"title":"El Departament de Salut inicia una estratègia de suport i impuls al voluntariat en Salut","published_date":"2023-02-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9332"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-23/9332-departament-salut-inicia-estrategia-suport-impuls-voluntariat-salut https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.