Imagen del artículo NOMENAMENTS

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Daniel Albalate del Sol, president d'Aeroports de Catalunya

Nascut a Badalona l'any 1980.

És doctor en Economia per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia per la University College London. És professor agregat del Departament d'econometria, estadística i economia aplicada de la Universitat de Barcelona, on dirigeix el grup de recerca en governs i mercats, grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya. És director de l'Observatori d'anàlisi i avaluació de les polítiques públiques de la Universitat de Barcelona des del 2022, on havia exercit de director adjunt des del 2017. Amb anterioritat, havia desenvolupat les tasques de coordinador d'activitats de la Càtedra Pasqual Maragall d'Economia i Territori de la mateixa Universitat des del 2011.

La seva recerca s'ha especialitzat en l'Economia del Transport i, particularment, en l'anàlisi i avaluació de les polítiques d'infraestructures i de la reforma del sector públic. Ha publicat més de 60 articles en revistes científiques internacionals, 2 llibres en editorials científiques de prestigi i n'ha editat uns altres 3, en tots els casos sobre polítiques d'infraestructures, transport i mobilitat. Segons el darrer informe anual publicat per la Universitat de Stanford, es troba en el top 2% de científics socials a escala mundial per impacte científic, primer en transport i logística a Catalunya i segon a Espanya. Forma part de l'equip editorial de la revista científica Local Government Studies.

Ha realitzat estudis i informes especialitzats per entitats públiques i privades. Entre elles, per la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de l'Hospitalet del Llobregat, Àrea Metropolitana de Barcelona, EIT Mobility (UE), Tribunal de Comptes Europeu, Barcelona Serveis Municipals, Transports Metropolitans de Barcelona, Fundació Abertis, Cambra de Comerç de Tarragona, Escola d'Administració Pública de Catalunya, Fundació i2.cat, Fundació RACC, etc.

L'any 2009 va rebre el premi Mosher al millor article acadèmic de l'any per part de l'Associació Americana de Gestió Pública. Va ser finalista del premi al millor investigador jove de l'International Transport Forum de la OCDE l'any 2011. El mateix any va rebre el premi Joan Sardà Dexeus al millor llibre en Economia (per obra col·lectiva) del 2010, atorgat pel Col·legi d'Economistes de Catalunya.


DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ


Nous membres al Consell Escolar de Catalunya


El Govern ha aprovat avui el cessament i nomenament de membres del Consell Escolar de Catalunya (CEC), a petició de les següents entitats: Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes d'Estudis Sufragats amb Fons Públics no Universitaris de Catalunya; Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya i Foment del Treball Nacional.


Els canvis aprovats pel Govern, són


-En representació del sector de pares i mares d'alumnes, es nomenen Patrícia Sarrias Javier i Mar Pla Manuel-Rimbau com a membres del Consell Escolar de Catalunya en substitució de Jordi Giménez Manent i Joan Ricart Nicolau.

-En representació del sector de les organitzacions patronals, es nomena Natalia Noemí Baldan com a membre del CEC i cessa del càrrec Iris Maria Molina Àvila.


Els nous nomenaments seran efectius fins el 24 de febrer de 2027.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9302 {"title":"NOMENAMENTS","published_date":"2023-02-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6b4e1cd4-22bd-40ca-9c05-daaf29fcefb3.webp","id":"9302"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-21/9302-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.