L'ATC en xifres: nova pàgina amb els resultats més rellevants del 2022

21/02/2023

L'Agència Tributària de Catalunya ha implementat una nova pàgina informativa a la seu electrònica, L'ATC en xifres, en què es presenten els resultats més rellevants dels àmbits clau en què desenvolupa la seva activitat:

1. Recaptació tributària
2. Prevenció i reducció del frau fiscal
3. Personal
4. Informació omnicanal i assistència al contribuent
5. Tramitació telemàtica
6. Col·laboració tributària

Després del tancament de l'exercici 2022, l'Agència, amb una voluntat clara de transparència i impuls de bones pràctiques envers la ciutadania, fa públiques les dades obtingudes com a resultat de les actuacions que ha dut a terme, d'acord amb les seves principals línies estratègiques: contribució al finançament de la Generalitat de Catalunya; prevenció i reducció del frau fiscal; orientació al servei de la ciutadania i de la transparència, i impuls de la col·laboració amb la resta d'administracions i operadors tributaris. Unes línies estratègiques i uns objectius que l'ATC, al llarg dels seus quinze anys de trajectòria, ha ampliat i aprofundit des de la perspectiva de la innovació i el servei públic de qualitat als ciutadans.

L'Agència actualitzarà periòdicament la informació de L'ATC en xifres i la difondrà a través dels seus canals perquè la ciutadania hi pugui accedir, la conegui i en pugui seguir l'evolució.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10966 {"title":"L'ATC en xifres: nova pàgina amb els resultats més rellevants del 2022","published_date":"2023-02-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10966"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-21/10966-atc-xifres-nova-pagina-resultats-mes-rellevants-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.