Un home ha mort mentre treballava en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis (Gironès)

Imagen del artículo Un home ha mort mentre treballava en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis (Gironès)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han rebut l'avís aquesta tarda per adreçar-se fins el pàrquing d'una empresa de transports de la població de Sant Julià de Ramis situada a la N-II, on un treballador hauria patit un accident.

Eren prop de les cinc de la tarda quan, per causes que ara s'investiguen, un treballador de 45 anys es trobava reparant la llum del remolc d'un camió quan, l'hidràulic que estava utilitzant per fer-ho ha cedit i ha quedant atrapat a sota.

Tot i que els serveis mèdics li han intentat salvar la vida, l'home ha acabat morint.

Al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria de Girona, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d'Empresa i Treball d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Àrea de Comunicació

Girona, 17 de febrer de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9270 {"title":"Un home ha mort mentre treballava en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis (Gironès)","published_date":"2023-02-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/36b7e3b2-aa5e-4d4c-9c79-eb92b9b302a1.webp","id":"9270"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-17/9270-home-mort-mentre-treballava-empresa-transports-sant-julia-ramis-girones https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.