El conseller Campuzano destaca l'experiència de l'Institut Guttmann en la promoció de la vida independent de persones amb discapacitat

Imagen del artículo El conseller Campuzano destaca l'experiència de l'Institut Guttmann en la promoció de la vida independent de persones amb discapacitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El titular de Drets Socials visita a Barcelona uns apartaments que promouen l'autonomia de persones amb discapacitat d'origen neurològic

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat aquest matí a Barcelona l'Institut Guttmann, dedicat al tractament i la rehabilitació de persones que tenen una discapacitat d'origen neurològic, per conèixer els seus projectes innovadors orientats a una vida independent, en la línia de l'autonomia personal que vol promoure el departament.

Campuzano ha visitat els apartaments per a la promoció de la vida independent Guttmann Barcelona Life, a les instal·lacions del carrer Garcilaso, on també està situat l'Institut de Salut Cerebral i Neurorehabilitació Guttmann Barcelona. "Necessitem transformar els serveis de suport a les persones amb discapacitat en clau de vida independent, promovent els drets humans. L'experiència de la Guttmann ben segur ens ajudarà com a país a afrontar aquest repte", ha afirmat el conseller.

L'ha acompanyat la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau i Galindo, juntament amb la directora assistencial i codirectora de l'Institut, Montserrat Bernabeu Guitart, i la gerent i codirectora de l'Institut, Montse Caldés Santamaría.

El conseller ha mantingut una reunió de treball amb representants de l'equip directiu de l'Institut Guttmann per conèixer la seva situació i els reptes que afronten, així com els seus projectes d'innovació i recerca.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9241 {"title":"El conseller Campuzano destaca l'experiència de l'Institut Guttmann en la promoció de la vida independent de persones amb discapacitat","published_date":"2023-02-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/9ae1f705-e74c-4d10-9479-1060f9caea79.webp","id":"9241"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-16/9241-conseller-campuzano-destaca-experiencia-institut-guttmann-promocio-vida-independent-persones-discapacitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.