El Govern inverteix més de 29 milions en subministrar equipament de robòtica a les aules dels centres educatius

Imagen del artículo El Govern inverteix més de 29 milions en subministrar equipament de robòtica a les aules dels centres educatius

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El projecte s'emmarca en el Pla d'Educació Digital de Catalunya del Departament d'Educació, centrat a reduir l'escletxa digital en l'alumnat i proporcionar capacitació tècnica als docents

El Consell Executiu ha autoritzat el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar un contracte per subministrar equipament de robòtica a les aules dels centres educatius del Departament d'Educació, per un valor estimat de 29.164.431 euros.

Aquest equipament de robòtica i computació arribarà a tots els centres del Servei d'Educació de Catalunya, que podran triar l'equipament d'entre un catàleg, amb l'objectiu d'ajustar-se al màxim a les necessitats de cada centre. L'objectiu és garantir experiències educatives amb aquest equipament a tot l'alumnat.

La licitació compta amb un servei de postvenda i garantia. La licitació també compta amb formació instrumental per als centres i docents que ho vulguin. Les mentories digitals acompanyaran també els centres per incorporar aquest equipament en les pràctiques d'aprenentatge.

Aquesta inversió forma part de l'Estratègia d'Impuls Digital i STEAM presentada pel Departament d'Educació el passat novembre de 2022, amb l'objectiu de millorar l'equitat del sistema educatiu català. A través d'un seguit d'accions, s'avança en el desplegament del pla digital i STEAM (per les sigles en anglès de ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

D'aquesta manera, es dotarà els centres educatius d'equipament de robòtica específic i, al mateix temps, es capacitarà digitalment el personal docent, amb una inversió global de gairebé 200 milions d'euros provinents dels fons europeus Next Generation, uns fons finalistes que només es poden dedicar a mesures d'aquest àmbit.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9207 {"title":"El Govern inverteix més de 29 milions en subministrar equipament de robòtica a les aules dels centres educatius","published_date":"2023-02-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a46e3fea-5076-4039-ae7b-bbce43bede88.webp","id":"9207"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-14/9207-govern-inverteix-mes-29-milions-subministrar-equipament-robotica-aules-centres-educatius https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.