Ferrocarrils ofereix els seus espais de promoció per motivar la resposta humanitària a la crisi provocada pel terratrèmol a Síria, Turquia i el Kurdistan

Imagen del artículo Ferrocarrils ofereix els seus espais de promoció per motivar la resposta humanitària a la crisi provocada pel terratrèmol a Síria, Turquia i el Kurdistan

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les entitats especialitzades en acció humanitària que ho sol·licitin en podran fer ús per informar sobre els projectes d'ajuda als territoris afectats

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posa a disposició de les entitats especialitzades en acció humanitària els seus espais de promoció per contribuir a la resposta humanitària a la crisi provocada pel terratrèmol a Síria, Turquia i el Kurdistan. D'aquesta manera, la companyia promou que aquestes entitats puguin exposar i informar les persones usuàries d'FGC sobre els seus projectes d'ajuda als territoris afectats i la ciutadania en pugui prendre consciència.

En aquest sentit, Ferrocarrils ha habilitat un espai específic sobre l'acció humanitària derivada d'aquest terratrèmol a l'apartat d'iniciatives solidàries del web fgc.cat, on les entitats poden sol·licitar difondre les seves actuacions. D'altra banda, la companyia també posa a disposició d'aquestes entitats aparèixer als quioscos interactius, pantalles ubicades a les estacions d'FGC que emeten vídeos ininterrompudament; al canal FGC, pantalles de televisió instal·lades a les andanes; o a altres espais de difusió en format imprès ubicats als vestíbuls o a l'interior dels trens com opis lluminosos, vinils o tertúlies.

Des de l'any 2017, Ferrocarrils ha fet més de 300 cessions d'espais de comunicació per a la difusió i divulgació de l'activitat d'entitats sense ànim de lucre i/o vinculades amb el sector públic. L'objectiu és difondre les polítiques i les accions que permeten a les entitats de serveis socials i les entitats vinculades al sector públic, millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya o, en casos d'emergència, de les persones de països damnificats.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9224 {"title":"Ferrocarrils ofereix els seus espais de promoció per motivar la resposta humanitària a la crisi provocada pel terratrèmol a Síria, Turquia i el Kurdistan","published_date":"2023-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/53108f41-e926-4684-aaee-37a697adb1a9.webp","id":"9224"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-13/9224-ferrocarrils-ofereix-seus-espais-promocio-motivar-resposta-humanitaria-crisi-provocada-pel-terratremol-siria-turquia-kurdistan https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.