L'ACA impulsa la millora del sanejament d'Anglesola, a la comarca de l'Urgell

Imagen del artículo L'ACA impulsa la millora del sanejament d'Anglesola, a la comarca de l'Urgell

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

S'ha posat a licitació la redacció del projecte constructiu per al sanejament del municipi i del nucli de l'estacióEl pressupost de licitació és de prop de 102.000 euros i es disposa fins el 20 de febrer per a presentar les ofertesLa comarca de l'Urgell disposa de quatre depuradores actives, que garanteixen el sanejament de més del 76% de la seva població

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) dona els primers passos per a impulsar la millora del sanejament al municipi d'Anglesola, a la comarca de l'Urgell. En aquest sentit, s'ha posat a licitació la redacció del projecte constructiu per al sanejament del municipi i del barri de l'estació, amb un import de licitació proper als 102.000 euros, i disposant fins el 20 de febrer per a presentar ofertes.

El municipi d'Anglesola no disposa actualment de sistema de sanejament i depuració en alta, per la qual cosa el projecte haurà de definir si la millor solució és construir una nova depuradora o bé connectar-se al sistema de sanejament de Tàrrega.

En la redacció del projecte, a més de definir el millor emplaçament de la planta i garantir la qualitat de l'aigua tractada, la seva població i les projeccions de creixement per al futur, s'implantarà la metodologia de modelatge d'informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).

Sanejament a Catalunya

Actualment hi ha 545 depuradores en servei a Catalunya, que depuren les aigües residuals generades pel 97,1% de la població. Pel que fa a la comarca de l'Urgell, aquesta disposa de quatre depuradores en servei que garanteixen el sanejament de més del 76% de la seva població.

El model de sanejament de Catalunya és descentralitzat i la participació dels ens gestors locals és clau per assolir els objectius de gestió i d'execució de la planificació.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9223 {"title":"L'ACA impulsa la millora del sanejament d'Anglesola, a la comarca de l'Urgell","published_date":"2023-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/f1c882ef-3793-48ca-8811-ad86453af8b9.webp","id":"9223"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-13/9223-aca-impulsa-millora-sanejament-anglesola-comarca-urgell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.